• 21-02-2023, 03:03:06
    #10
    seyithanbulut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Korku filmine götürün
    Hocam açıkçası biraz klasiklerden uzak kalmak istiyorum.
  • 21-02-2023, 03:06:01
    #11
    Benzer bir durum ile evlendim 8 ay önce bundan 1.5 sene öncer bionluk üzerinden eşimle tanıştım. 6 ay normal görüştük sadece arkadaş gibi sonrasında yüzyüze tanışmak için onun şehrine gittim ve işin garip tarafi ofisine girdiğimde aşırı etkilendiğimdenmi veya utandığımdanmı ben gitmek istiyorum deyip 500 km lik yolu geri geldim. Bu davranışı neden yaptığımı tam olarak açıklayamam ama şuanda allah nasip ederse 2 ay sonra cocugum olacak. Yani bu konuda olayları ne kadar kontrol etmek istersek ne kadar plan yaparsak o kadar saçmalama ihtimalimiz yüksek.

    Ben 500 km yol gidip 2 dk konuştukdan sonra gitmek istiyorum dedim hala konusup gülüyoruz.
  • 21-02-2023, 03:06:36
    #12
    Her şeyini bir çırpıda anlatma,
    Gizemli taraflarını koru,
    Ne durağan ne çok hareketli,
    Normal biri gibi davran

    Senden etkilenmezse tek elinle amuda kalkıp zıplasan bile fayda etmez.
  • 21-02-2023, 03:06:50
    #13
    ahmethx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam açıkçası biraz klasiklerden uzak kalmak istiyorum.
    Hocam şaka bir yana kızın hangi şehirde olduğuna göre değişir aslında bu durum. Bulunduğu şehirde güzel bir yere götürün. Giyinmene ve kokuna dikkat et. Kız senden hoşlanırsa zaten ne yaptığınızın pek önemi kalmaz sahilde simit yeseniz yine hoşuna gider.
  • 21-02-2023, 03:32:30
    #14
    merhaba bu korkuyu,utancı yaşadığım kişiyle iki yıldır birlikteyim.
    şık bir şekilde giyinin ilk gün daima aklında kalacak buna uygun olsun
    ilk buluşma olacağı için pek bir aktivite yapamassınız sevmediği birşey denk getirebilirsiniz
    bir kafede oturmanız en mantıklısı azda olsa ilgi alanlarınızı hobilerinizi öğrenirsiniz ve ilk utancı yavaş yavaş yenmiş olursunuz
    ona bir kitap hediye edebilirsiniz ilk buluşma için ancak masaya oturur oturmaz vermeyin
    ona çok şık olduğunu hatırlatmayı ve günün sonunda güzel bir gün geçirdiğinizi söylemeyi unutmayın
  • 21-02-2023, 03:36:59
    #15
    Valla açık ve net bir şekilde kendin ol. Yapmacık davranma ilgisini çekmek için farklı veya hiç olmadığın karakterlere bürünme. O an sırf kendin olduğun için etkilenirse tamamdır zaten. Daha kalıcı ve güzel bir ilişki olabilir.
  • 21-02-2023, 03:38:00
    #16
    Akışına bırak kendini asla değiştirme ilerisi için sorun olabilir çok konuşuyorsan devam et agır başlıysan devam et sıcak kanlıysan devam et hiç bozma kimseye aldırış etme ama sadece giyim önemlidir derim gerisi umursama sebebi belidir.
  • 21-02-2023, 07:10:17
    #17
    R3cbe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Önce kendinize bir kombin yapmalısınız, ilk görüş (bulusma) çok önemlidir. Sizin giyiminiz kişiliğinizdir. Ben aşağıya örnek bir kombin bırakıyorum fikir olması açısından.

    Yanlız o adam çuval giyse gene yakışır, mavi göz sarı saç ve üçgen vücudu var
  • 21-02-2023, 08:30:37
    #18
    R3cbe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Önce kendinize bir kombin yapmalısınız, ilk görüş (bulusma) çok önemlidir. Sizin giyiminiz kişiliğinizdir. Ben aşağıya örnek bir kombin bırakıyorum fikir olması açısından.


    Hocam Chelsea forması olmadan gidilir mi??