• 15-02-2023, 12:15:41
    #1
    Cloud Manager
    merhabalar ziraatbankta pek kullanmadıgım 1.500tl limitli öğrenci kredi kartım var ancak 3 yıl önce felan almıştım. ve başka bankadan dolayı kredi notum düşük
    geçen ay kredi başvurusu yapmıştım reddedilmişti. bugun tarafıma şöyle bir mesaj geldi
    yapılan degerlendirme sonucu kredi kartı limitiniz xx.xxxtl ye kadar artırılacaktır. ziraati arayıp sordum deprem bölgesinde olan kişilerin limitleri yükseltilecektir dedi ancak degerlendirme hala sonuçlanmamış olumlu veya olumsuz olabilir dediler.
    mesajda degerlendirme sonucu yazıyor ama müşteri hizmetleri başka birşey diyor sizce limit artışı yapılır mı diğer bankalardaki borçları toparlamak için bu artış benim için iyi olacaktır.

    Mersin'de bulunuyorum depremden sadece hafif sallantı hissettik başka birşey yoktu sanırım mersin deprem bölgesi olarak geçiyor diye düşünüyorum. ne kadar doğru bilmiyorum bilgisi olanlar yorumlarda paylaşırsa sevinirim.
  • 15-02-2023, 12:18:20
    #2
    sanırım 25 yaşını geçtikten sonra öğrenci limiti kısıtları kalkıyor, harcamalarına göre düzenli olarak kredi kartı artışı sağlıyorlar
    depremle bir alakalı mı sanmıyorum çünkü mersin afet bölgesi sayılmadı
    ben mesela normalde adanalıyım ikametgahım falan adanada ama işbankası hesabımı başka bir ilde açtığım için afet bölgesinden sayılmamışım kredi kartı borcum ötelenme gibi durumlar olmadı
    bankayı arayıp konusmam lazım sanırım
  • 15-02-2023, 12:26:30
    #3
    Benden size tavsiye, asgari ücretin yarısını geçmesin kredi kartınızın limiti.
  • 15-02-2023, 13:14:26
    #4
    Ben Hatay'da bulunuyorum. Benim de kart limitlerim arttırıldı. Aynı şekilde abimin de limitleri arttırılmış. Depremle alakalı sanırım. Büyük ihtimalle onaylanır.