Merhabalar,
Askerden yazıyorum sizlere sevgilerimle. Gece gece aklıma bir şey takıldı. Ben askerden sonra yazılım ve e ticaret işi yapmayı düşünüyorum. Şimdi bunun için ofis açacağım. Aklıma takılan şey ise bu iki iş için tek vergi şirketi olur mu yoksa her ikisine de ayrı ayrı mı kurmak gerekiyor?
Şahıs şirketi üzerinden iki iş yapmak
10
●444
- 27-01-2023, 23:19:00tek şirket yeterli hocam. işler iyi giderse gelir artmaya başlarken limited e geçersinizbtnaslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı teskereler
- 27-01-2023, 23:20:00Şahıs şirketinde açarken nace kodu belirtmeniz yeterlidir. İki,üç veya daha fazla alanda faaliyet gösterebilirsiniz. Ancak vergi levhanızda bir tanesi yazar. Diğerleri yan dallarınızdır. O alanlardada faaliyet gösterebilirsiniz.
- 27-01-2023, 23:52:38Sorularınıza cevap verebilir ve şirket kurulum (şahsı işletmesi) aşamarında detaylı olarak yardımcı olabilirim. Özelden ulaşmanız yeterli.