• 22-01-2023, 17:53:21
    #10
    Konuda dendiği gibi virüs ile çalıntı numara kullanıyor olsalar bir numardan aylarca whatsappı aktif olarak kullanamaz hiç kimse.
  • 22-01-2023, 17:55:46
    #11
    Üyeliği durduruldu
    Watere adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    peki siz denediniz mi hiç ? hocam satılan ürünler o kadar zahmetli görünüyor bu kar oranı tatmin eder mi onları ?
    Hocam eder sadece sms değil mobil proxy için de kullanıyorlar
  • 22-01-2023, 18:01:03
    #12
    Watere adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    peki siz denediniz mi hiç ? hocam satılan ürünler o kadar zahmetli görünüyor bu kar oranı tatmin eder mi onları ?
    10-15 rubleye satılan basit SMS onay siteleri için geçerli değil zaten 1. yazdığım cümle. Hat maliyetinin birkaç katı fiyatına müşterilerinize günlük veya haftalık kiralayabiliyorsunuz bu numarayı. Sanal numara olarak geçenler asıl bunlardır, SMS onay işleminde SMS kodunu alırsınız ve o numarayla işiniz biter. Fakat sanal numaralarda herhangi bir bilgi paylaşmadan bu numaraları dilediğiniz süre kadar kiralayıp sadece internet ile tüm işlemleri gerçekleştirebiliyorsunuz.

    Amerika'daki kiraladığınız numaraya gelen çağrıyı Türkiye'den bile yanıtlayabilirsiniz, bir çok avantajı var ve bu sayede yüksek fiyatlara kiralayabiliyorsunuz.
  • 22-01-2023, 18:19:23
    #13
    GokhanCandan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam eder sadece sms değil mobil proxy için de kullanıyorlar
    Bizim hattımızı bir baskasi nasil proxy olarak kullanıyor ?
  • 22-01-2023, 19:04:36
    #14
    Bu işin çok kolay olmayacağı araştırmalarım sonucunda anlamıştım..