Selamlar,
Erkek üyeler özelinde yüzünüz için ne kullanıyorsunuz? sorusu yöneltmek istiyorum. Yüz temizliği ve bakımı gibi konularda herhangi kullandığınız veya tavsiye ettiğiniz bir ürün var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
Yüz temizliğiniz için ne kullanıyorsunuz?
10
●360
- 20-01-2023, 01:09:46Soğuk havalarda mı yıkamıyorsunuz hocam?yusbay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-01-2023, 01:16:19Arko Tıraş Sabunu veyahut Cerave.
Cerave çok güzel Sentetik kıllı tıraş fırçasına döküp sıcak su ile yüzde köpürtüyorum. Sıcak su ile sabun birleşince kir ve yağ sökücü etkiye sahiptir. Tabii ki bu işin olmazsa olmazı kaliteli yumuşak kıllı sentetik bir tıraş fırçasıdır öyle bir milyoncularda satılanlar gibi değil. - 20-01-2023, 01:17:12valla bişeyler kullanıyoruz da hocam çok etki ettiğini pek söyleyemem. yüz için kullanacaksanız brşey c vitamini serum öneririm biraz pahalı olabilirler ama tek onu alan yeterli olacaktır. bir de yanında tonikte alabilirsiniz
- 20-01-2023, 01:19:28Hocam su ve sabun şakaları gelmiş ama ben ciddi bir şey söyleyeceğim, yani bunu çok ileri bir yaşta öğrendim ben, belki siz de duymamışsınızdır diye aktarmak istedim.
baştan söyledim şaka değil bu
hocam banyoda köpürttüğünüz lifle yüzünüzü ovalayarak gerçekten güzel sonuç elde ediyorsunuz. yüzdeki pötürlenmeler, soyulmalar vs hep gidiyor. 2-3 kez uyguladıktan sonra faydasını göreceksiniz.
hocam banyoda köpürttüğünüz lifle yüzünüzü ovalayarak gerçekten güzel sonuç elde ediyorsunuz. yüzdeki pötürlenmeler, soyulmalar vs hep gidiyor. 2-3 kez uyguladıktan sonra faydasını göreceksiniz.