Hocalarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önerilerinizi fazlasıyla dikkate alacağım. 😂 Askerlik dönemimde para biriktirmeyi düşünüyordum, doğu istiyordum ama kurada Kıbrıs'ı çektim. Herhalde para biriktirmek nasip olmayacak öyle gözüküyor. 😀
Bir ihtiyacınız olursa iletişime gecebilrisniz hocam yardımcı olurum.
Kumara bulaşmayın meraktan bile girmeyin içeri çıkmak istemezsiniz 😅
1+1 ev kirası 350 sterlin demişsiniz, şu an istanbul'da 1+1 daire 350 sterline (8000 TL) varsa hemen tutun.
Market fiyatlarına şu videodan sende bakabilirsin, bu videodaki ürünler TR de çok daha pahalı. Temel gıdaların en başında gelen pirinç videoda 1 kg 16TL , TR de bu fiyata pirinç varsa kamyonla peşin olarak almaya hazırım. ( Youtube)
Zincir marketlerde var demişsiniz, soruyorum , migros, a101, bim, şok, macro gibi hangi zincir market var acaba ?
eskiden ucuzdu şimdi o kadar değilmiş sanırım.ceylon çay,hellim peyniri,elektronik ürün dolu gelirdi eskiden.arkadaşım 4-5 sene orada okudu. burada 1 kilo enginar parasına orada 1 çuval alıyormuşsun.hala öylemi bilmiyorum. enginarı ucuz bulursanız bol bol yiyin.burada çok pahalı ve çok özel bir nimet
Eskiden de ucuz değildi ki hocam 2012 senesinde bir akrabam üniversite okudu çocuğun burnundan getirdiler. En sonunda bırakmak zorunda kaldı.