hocam potansiyele göre veriyor onayı bence eğer sitenin gelişmeye karşı bir potansiteli varsa bunu gördükleri an onaylıyorlar benim birisi onay aldı işyerine yaptığım bir site ikinciyi de bugün yolladım .
bir de neden red yediğini söylüyordu sanırım bir yerden e postadan mıydı ?
Tek içerikle onay alanlar var, doğru söylüyorlarsa içeriksiz alanlarda varmış. Tüm sitelere manuel inceleme yapmıyorlardır. O halde algoritmalarının potansiyeli anlaması için hit ve benzersiz içerik en doğru sonucu verir. Ama hit ve benzersiz içeriğe sahip olup alamayanlar ve tam tersini yapıp alanlar var (: AdSense olayı biraz seo gibi, gerekli olan her şeyi bilmiyoruz bir yerden sonra şansa bırakıyoruz işi.
Sorun var diye mail gelir, hesaba girince de gösterir. Çoğunlukla değersiz içerik diyerek reddediyor ve hangisi olduğu, nasıl bir şey olduğu söylenmiyor.