Bu hangi hastalık böyle bir türlü geçmiyor
9
●288
- 14-01-2023, 16:03:4920 gün önce üşütür gibi olduk bir hafta yattık geçti derken arkasından bir burun akıntısı göz sulanması geldi bir hafta da o sürdü. Hadi çok şükür atlattık derken pazartesiden beri boğazda şişlik ve ağrı , burun bölgemde yanma aşırı öksürük üşüme ve halsizlik var. Bu nasıl bir hastalık böyle doktora gittim üçünde de aynı ilaçları veriyor. Kahrolası parol da olmasa ne yapacaklardı merak ediyorum. Benim ne tıbba ne doktorlara güvenim kalmadı. Var mı aynı sekilde hastalık atlatan ve tavsiye verebilecek olan arkadaş?
- 14-01-2023, 16:08:21Orijinal kozalak şurubu bul, iç, bir haftaya geçecek. Diğer türlü benim gibi 2 ay minimum sürecek. Sinüzite çevirecek, öksürük balgam vs derken iflahini belliyor adamın.
Geçmiş olsun. - 14-01-2023, 16:18:23Bize bir şey yaptılar ama hadi hayırlısı. Bende 33 yaşındayım. Bu zamana ne bir parol ne bir antibiyotik kullandım. Kullanmamaya da devam edeceğim ama son zamanlarda bende de bir türlü yenemediğim bir hastalık olmaya başladım. Vücudum da sanki iltihap dolanıyor.dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burasını da koca karı ilacı gibi yapmak istemiyorum 😅 ama benim kahramanım her zaman şu 3 karışımdır.
Zencefil
Zerdeçal
Karabiber
Sıcak suyun içine katıp, karıştıra karıştıra için. İçmesi zordur ama şifası da boldur. Çok kere beni 1 günde ayağa kaldırmıştır.
Açıkçası hocam ilaç sevmiyorum. Bende yıllardır bu tarz yöntemlere başvuruyorum.

ciğerimi söktü