hepsiburada memnniyetsizliği
4
●216
- 02-01-2023, 21:24:32hocalarım aralık 25 ' te Xiaomi Mi 11T Pro 256 GB 12 GB Ram (Xiaomi Türkiye Garantili) sipariş verdim 18 bine sipariş verdim beyaz olanı şuan ki fiyatı 26 bin bugün siparişiniz tedarikten dolayı iptal edildi diye mesaj geldi 10 gün beklettiler vermediler + iptal de etmediler daha bugün iptal oldu 10 gün önce ile şuanki telefon fiyatları arasında 4 bin tl oynadı ben mağdur oldum 4 bin tlm çöpe gitti şimdi farklı bir telefon alıp 4 bin tl fazla vermiş olucam 10 günde fiyatları arttı çünkü bu hepsiburadanın mı yoksa mağazanın mı hatası sorumsuzluğu bilmiyorum ama haklı olan benim bence ne yapmam gerekiyor haklarım neler acaba
- 02-01-2023, 21:30:57Mümkün olduğu kadar satıcısı hepsiburada olan satıcılardan alırsanız problem yaşamazsınız. Olaki problem yaşarsanız sonuna kadar hakkınızı arayabilirsiniz. Diğer satıcılar olunca kimse suçu üstüne almıyor.
- 02-01-2023, 21:32:53THH verebilirsiniz ama sonuç ne olur bilemiyorum.
Bende monitör aldım. Sorunlu geldi değişim isteme bölümü "stok yok" diye kapalıydı. Mecburi olarak iade ettim. Bu süreçte tabi fiyat olarak üstüne eklendikçe eklendi. Sorun olan nokta ben bu sorunu yaşarken HB satışlarına devam etti. Madem stok yok satış nasıl yapabiliyorsun? Bence bilerek yapılan olaylar.
Ayrıca aldığınız cihaz kötü bir cihaz değil. Ama bu fiyatları vermeye değer mi? bilemiyorum. Üstüne nereden baksanız 2 telefon fiyatı daha eklenmiş durumda vergisiyle 3 telefon alıyorsunuz. - 02-01-2023, 21:53:04THH iade hakkın olduğu halde kabul edilmeyen, satıcı tarafından oyalanan veya d*landırılan alıcının ödediği ücreti geri alması konusunda yardımcı olan bir kurum. Ürün fiyatı 10.000TL dahi değişse sizin sipariş tutarınızı geri alabilmenizi sağlıyor fazlası için sizi mahkemeye yönlendiriyor.