• 27-12-2022, 13:23:26
    #28
    Üyeliği durduruldu
    techbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    özellikle kurumsal ve ticari sitelere trafiği garanti edecek hizmet alabilmeleri için o maaşın yanına bir sıfır daha atmaları lazım. ki senin işin seo mu? internet sitesi yapmak vs mi? 5 bin tl'ye hem siteyi yapacak, hem seo yapıp hitlendirebilecek insan bulabileceğini düşünen bir patron bugüne kadar nasıl batmamış acaba.
    hocam ilk defa almışlar bu işleri yapan birisini ben wordpress tabanlı bir site yaptım ödemeli vs istedikleri gibi ingilizce yaptım bu siteyi de kendi siteleri vardı onu düzelttim kod bilgim olmasa da bir şekilde hallettim botstrap ile yazılmıştı.
    onun dışında yine wordpress tabanlı bir site yaptım işte gruplar şirketi bastığın zaman diğer şirketlere yönlendiriyor .
    dediklerinin hepsini yaptım yani hiç yapamadığım olmadı bir şekilde yapıyorum.
  • 27-12-2022, 13:30:15
    #29
    Emirkirax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    2-3 tane internet sitesi yaptım yurtdışı satışı yapacaklardı girdiğim şirket fakat yaptığım siteler pek trafik almadı yapalı da henüz zaten 1 ay olmadı, aylık zaten 5k alıyorum.
    bugün patron şey dedi işte biz bu işi dışarıdan 5 bine çözerdik ama emire aylık veriyoruz dedi sonra bana döndü alınma dedi pişman değiliz dedi emir başka işlerimize de koşturuyor vs dedi.
    sizce ben mi istifa edeyim direk arkadaşlar geldim geleli logolarını broşürlerini ben yaptım sitenin trafik alması konusunda başarısız oldum sanırım.
    ne diyorsunuz.

    edit: siteyi merak edene özelden atarım
    15.12.2022 de daha fazla maaş alıyormuşsun maaşında indirime mi gittiler? : https://www.r10.net/is-arayanlar/347...-is-lazim.html
  • 27-12-2022, 13:33:04
    #30
    Üyeliği durduruldu
    Hipek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    15.12.2022 de daha fazla maaş alıyormuşsun maaşında indirime mi gittiler? : https://www.r10.net/is-arayanlar/347...-is-lazim.html
    hocam o ay fuar felan vardı broşür logo vs yaptım istanbula geldim yardıma o ay öyle verdiler.
  • 27-12-2022, 17:40:55
    #31
    hocam böyle insanların özgüveninizi ve gururunuzu kırmasına izin vermeyin, bir yandan iş bakın zamanı gelince direk ayrılın bence
  • 27-12-2022, 17:44:15
    #32
    AOK
    Platin üye
    İşine bak söylenmeyi severler. İstifa edilmez bırak onlar çıkartsın. Sizde söyleyin bir ayda site hit alması zaten kolay birşey değildir. Bunu başarabilecek kişi 5.000 değil ona göre isterdi dersiniz.