Merhabalar. Arkadaşlar geçenlerde hepsiburada ile iligli ödeme sıkıntısı yaşamıştım. Bununla ilgili biraz Facebook gruplarında da soru sordum açıkçası. Sanırım Azerbeycanda Ziraat Bankası varmış. Bu ödeme yöntemini umarım Trendyol ve Hepsiburada gibi şirketler kabul ediyordur.

https://ziraatbank.az/az/

https://www.yapikredi.com.az/az/kartlar

Yapı Kredi de var arkadaşlar. Çok güzel. Ama şimdi kafamı karıştıran bir soru işareti daha var. Acaba ben bu kartlardan herhangi birini Baküden sipariş versem, AZN olarak ödeme yaparken sorun oluşturur mu?

TRY, USD, AZN, Euro para birimleri var. Ama benim sorunum ne biliyor musunuz?

Bizde mesela Azerbeycanda mağazalarda bildiğiniz mağazalarda şöyle bir ödeme terminalları var. Mesela ben diyorum ki, benim para birimim olsun. Çünkü bu ödeme terminalları genelde bizim para birimizi kabul ediyor kart hesabını artırmak için. Kart hesabını bu aparatlar sayesinde para artırabiliyorsun.