Merhaba Değerli dostlar;
Birkaç gün önce forumdan console hesabı satın aldım. Benim işim sadece console ile olduğu için adsense ads admob hiç bakmadım satan kişide birşey söylemedi. Bugun console ödeme eklemeye çalışıyorum ancak hata veriyor. İşkillenip ADSENSE , ADMOB , GOOGLE ADS hesaplarına giriş yaptım hepsinden banlanmış şüpheli ödeme vs. Birde adsa 520 TL borcu var.
Şimdi ben bugun bu arkadaşa yazıyorum kontrol etmeliydin gibi bahaneler sunuyor.
İade en doğal hakkım değilmidir ?
Siz ne düşünüyorsunuz. Ben console hesabının parasını ödedim para kazanmak için ödemeleri çekemeyeceksem ne için para ödedim.
İade almak hakkım değilmi ? Fikir danışmak istiyorum
16
●932
- 19-11-2022, 15:32:04Yani sizinde kontrol etmeniz gerekir fakat arkadaşın yaptığı da ahlaki bir hareket değil, iade etmek zorunda değil ama böyle bir durumda tam açık bir şekilde belirtmeyip sizi zor duruma soktuğu için iade yapması daha etik olur. Tabi için ucunda bir scam olmadığı ve ürünü teslim ettiği için sanırım iade yapmak zorunda değil. Siz yine biraz darlayın şansınızı deneyin şikayet ile falan ama muhtemelen zorlanmaz iade yapmaya.
- 19-11-2022, 15:32:48SAMATO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam gelde söyle anlatamıyoruz diyor ben sana console hesabı sattım sen bana ads, adsense filan bişey söylemedin bu yüzden iade etmeyeceğim diyor.
Şimdi malının sorunlu olduğunu bilip söylememesi gerçekten çok üzücü bakalım yeni hesap vermeye çalışırım dedi ancak pek ümitli konuşmadı - 19-11-2022, 15:33:36Buna benzer bi durum sabah şikayetlerde okudum 4 basamaklı bi zarar da söz konusu o şikayete bi şey çıkmamış sizinkine bir şey çıkar mı bilememkaplan21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 19-11-2022, 15:34:09Hocam bence iade edilmeli ben sormadım tamam da benim onlarla bir işim yokki ben sadece play console üzerinden uygulamamı yayınlayıp uygulama içi üzerinden para kazanmak istiyordum. Ödeme yöntemi bile eklenmiyor hesaba o hesaba boşu boşuna para ödemiş oldum.Sinquary adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 19-11-2022, 15:34:22ismini paylaşın hocam şikayetten bişey çıkmazsa diye dikkat edelimkaplan21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle