Bu ayın sonunda İstanbul Anadolu 13. Asliye Ceza Mahkemesinde mahkemem var
Ben İzmirde yaşıyorum daha önce mahkemeye hiç gitmedim olay 3-4 sene önce olmuş bir olay ve mahkeme daha yeni yapılıyor sizce ne olur? Hapis cezası alırmıyım? EGER ALIRSAMDA PARA CEZASINA ÇERÖE ŞANSIM VARMI DAHA YENİ BİR İŞLETME KURDUM NE YAPABİLİRİM BİLGİSİ OLAN YARDIMCI OLABİLİR MİN?,
İstanbul Anadolu 13. Asliye Ceza Mahkemesi
7
●456
- 14-11-2022, 12:14:24Üyeliği durduruldu
- 14-11-2022, 12:16:31Konu nedir hocam ? Anlatırsanız daha sağlıklı fikir verebiliriz.Sancakmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 14-11-2022, 12:17:57Hapis cezası alıp almayacağınız işlediğiniz suça göre değişir. Bazı suçlarda hapis cezası para cezasına çevrildiği gibi bazı suçlarda da mahkeme tarafından aynı suçu bir daha belli süreç işlememeniz kaydıyla hükmü geride bırakıp örnek 5 yıl boyunca aynı suçu işlemediğinizde tutuklanmazsınız?
- 14-11-2022, 12:19:55Neyle yargılanıyorsunuz, savcılığın istediği ceza alt ve üst sınırları nedir? Suçlu iseniz hiç uzatmayın 7-8 celse ve 2 yıl kadar sürer git gel bıkarsınız suçunuz varsa ilk celsede itiraf edin pişmanım deyin. Hükmün Açıklanması Geri Bırakılır büyük ihtimalle, ceza üst sınırı uygunsa.
- 14-11-2022, 12:20:51Merhabalar.
Öncelikle geçmiş olsun. Hangi suçtan yargılanıyorsunuz buna göre alacağınız ceza değişebilir. Para cezasına çevrilmesi için de alacağınız ceza önemli. Belirli bir sürenin üstündeki cezalar para cezasına çevrilmez. Dosya ile alakalı detay verebilirseniz net bir şey söyleyebiliriz belki.
İyi forumlar - 14-11-2022, 12:21:04Geçmiş yıllar'da 4-5 kişiye dava açtım hepsi denetimli serbestlikle dışarda dolaştılar 5 yıl suça karışmadıkları için davaları düştüSancakmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Adalet böyle işliyor sanırım korkmanı gerektiren bir durum yok gibi
