• 27-10-2022, 22:17:26
    #1
    Merhaba arkadaşlar,

    Bu ayın başında 2. kez COVID-19'a yakalandım (ilki şubat ayındaydı ve normal grip gibi geçmişti). Pozitif çıktıktan sonra 1 hafta karantinaya alındım. Ardından karantinam bitti ve iyileşip işime gücüme döndüm. 15 Ekim cumartesi günü şehir dışında işlerim vardı, hava da yağmurluydu falan üşüttüm sanırım. Pazar akşamı tekrar gribal belirtiler başladı.

    İhtimal vermememe rağmen gittim test verdim, negatif çıktı; sorun yok. Zaten hava değişimlerinden mevsimsel grip salgını var. Ama o günden beri iyileşemiyorum. Yani şu an hâlâ sesim kısık, öksürüğüm var ve akıntım.

    Ne önerirsiniz? Bu kadar uzun sürmesi normal mi? Önce korona, sonra grip... 1 aydır hastayım.
  • 27-10-2022, 22:26:17
    #2
    Uzun sürmüş, doktora görünmek lazım.
  • 27-10-2022, 22:26:56
    #3
    Ben 4. gündeyim, akıntı gitti ama baş ağrısı ve halsizlik devam ediyor. 4 yıldır grip olmamıştım, bu grip diğer grip deneyimlerime göre çok farklı.
  • 27-10-2022, 22:27:41
    #4
    En iyisi sanırım
    Geçmiş olsun hocam vitamin eksikliğiniz olabilir mi acaba takviye alıyor musunuz?
  • 27-10-2022, 22:27:42
    #5
    Karamürver ve özellikle propolisi tavsiye ederim. sonbahar geldimi biraz kırgınlık hissetsek hemen propolis kullanıyoruz ailecek. ciddi faydasını görüyoruz. Fenolik asitçe çok zengin. Bağışıklık sisteminizi tekrar düzenlenemede faydasını görürsünüz.