Vergi levham
Yer saglayici belgem
Btk onayım
OLMADAN
Reseller alıp whmcs entegrasyonu yapıp hosting ve domain satabilir miyim yasal olarak ? Hukuki bir problem cikar mi
Hosting firması kurmak hk.
5
●326
- 26-10-2022, 21:41:34Onlar olmadan forumda bile konu açamiyorsunuz hocam illaki problem yaşarsiniz
- 26-10-2022, 21:44:50Hahahahah iyi cevap yazmışsın kral 👑.miracuzunlar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim bahsettiğin durum söz konusu değil teşebbüs etme 😉 - 26-10-2022, 21:47:06İki gün önce bir kimya fabrikasına site yaptık, konu barındırmaya geldi. 500 Liralık bir barındırma fiyatı alıp kendi resellerime koyabilirdim fakat koymadım.
Direkt hosting konusunda ben yardımcı olmuyorum diyip yönlendirdim, akşama hostingi almış vaziyette geldi ve kurulumu gerçekleştirdik.
Buradan yola çıkarak tamamen o riske giremezdim. Çünkü bu işin her köşesi ayrı bir detay, olay ve dahası. Ciddili olmadıktan sonra boş yere vakit kaybı bence.