Payoneer hesabıma gelen parayı varlık barışı ile Tr bir banka hesabıma çekebilir miyim? Yapan var mı? Sorun çıkıyor mu vs tecrübelerini paylaşacak var mı? Bir de sadece ziraat bankası ile mi oluyor yoksa ing bankası ile de yapabilir miyiz ? Bir seferlik detaylı yol gösterecek çıkar mı acaba
teşekkürler
Varlık barışı yapan var mı?
2
●168
- 20-10-2022, 17:11:01Eğer Kripto ile yaparsanız, Ziraat Bankası politikası gereği kabul etmiyor. Akbank'ı öneririm sorunsuz olması için. Akbank olmasada yinede özel bir banka tercih edin hocam tavsiyem.41Yazılım adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Payoner'i tam detaylı bilmiyorum fakat, Payoner hesabınızdan döviz cinsinde SWIFT olarak Türkiye'de bulunan banka hesabınıza para gönderimi yapabilirseniz varlık barışı yapabilirsiniz ki %99 ihtimal para çekimi vardır diye düşünüyorum.
Bilgili bir banka personeli bulursanız, işlemlerinizde size yardımcı olacak, rahat edersiniz. Güncel ek formlarını kontrol edin, bankaya gittiğinizde eski formları verebiliyorlar. Yada kendiniz doldurup götürün onaylatın 2 adet şekilde.
Bunun dışında bir sorun çıkmaz, önceden kağıtla bildirmiş olmanız yeterlidir, para geldiğinde bankanız gerekli işlemleri yapar arka planda, sizin sadece ülkeye döviz getirmeniz yeterli.
Aklınıza takılan başka sorular varsa yazabilirsiniz.