Apple watch ve airpods kullananlar konuya
6
●190
- 02-10-2022, 13:30:47Merhaba arkadaşlar tüm günüm genellikle evde bilgisayar başında geçiyor bunun dışında mutfakta lavaboda veya dışarıda alışverişte oluyorum ayrıca yeni çocuğum oldu onunla ilgileniyoruz daha çok şuanda eşim ile birlikte tüm işlerimizi homeoffice olarak yürütmekteyiz ( Dijital reklam ajansıyız ). Forumda bir çok kişi ile aynı sektördeyiz olmasak bile günlük yaşam rutinlerimiz aynı hepimizin şimdi apple watch ve airpods kullanım deneyimlerinizi iletirmisiniz lütfen. Çoğunlukla evde çalışan birisi için gerekli olur mu veya iş kolaylaştırıyor mu size avantajları ve dezavantajları neler oldu ?
- 02-10-2022, 13:35:21airpods tüm hayatı kolaylaştırıyor telefonla konuşurken aşırı sağlıksız oluyorum koskoca telefonu kulağa dayamanın. Watch ise kişiden kişiye değişiyor aktif kullanan da var kullanmayan da. Ama airpods apple kullanıcıları için zorunlu bir şey gibi geliyor. çok kullanışlı.
3. nesil kullanıyorum - 02-10-2022, 13:37:10airpods pro tavsiye ediyorum 1 yıldan uzun süredir kullanıyorum, düşünmeden alın bence. Apple watch için yeni series 8 siparişi verdim pazartesi ilk defa kullanmaya başlayacam onun dışında hiç deneyimim olmadı. Apple watch İn şart olduğunu düşünmüyorum aynı işlevler telefonda var zaten meraktan aldım ben
- 02-10-2022, 13:38:34Watch Serisi çıktıgından beri kullanirim aynı şekilde kulaklıklarınıda kullanmadan faydasını anlayamazsın beni spora teşvikleyen sebeplerden bir tanesidir el yıkama alışkanlıgımı sürekliliğini sağlayanda budur kimi zaman görüşmelerimi saatim üzerinden gerçekleştiriyorum kısacası bana katkısı çok oldu yarında watch 8 alacağım şiddetlede tavsiye ederim.Begeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 02-10-2022, 13:44:08Airpods'u tavsiye ederim kesinlikle, özellikle de bilgisayarınız da Mac ise cidden iş görüyor ve konforlu oluyor. Apple Watch ise tamamen zevk için, kolunuzda şık duracağını düşünüyorsanız almanızı tavsiye ederim. Apple Watch'tan önce Xiaomi Mi Band kullanıyordum, Apple Watch'a geçtiğimde, "ee ne ekstrası var bunun" dedim, şarj olayı da cabası. Eğer, walkie-talkie, saat üzerinden konuşma, mesajlara cevap verme vs gibi spesifik Watch'a özel uygulamaları kullanmayacaksanız tamamen zevk işi. Diğer markaların akıllı saatlerinde çok daha şık kadranlar, çok daha uzun şarj süreleri gibi avantajları oluyor bence. Aktivite takibi konusunda neredeyse tüm saatler aynı özellikleri sunuyor.
(Not: apple saatin diğer band/saat'lere göre benim için tek avantajı, bildirim geldiğinde hem saat hem telefon birlikte bildirim vermiyor, saat kolumda ise sadece saatten görebiliyorum. MiBand varken beni en çok rahartız eden şey buydu açıkçası.)
(Not2: Bir avantajı daha şu benim için, mac kullandığım için her seferinde şifre girmem gerekmiyor, saat kolumda ise mac'in kilidi otomatik açılıyor.)