Bundan 4-5 ay önce kablonet kullanıyordum max 100mbit fiber. 95 tl veriyordum. Daha sonra 130 küsür liraya çıkacak dendi taahütüm bitince.
Bende dedim hem bir değişiklik olsun hemde daha ucuz diye 70mbit hız alacağım netspeed'e geçtim 95 ₺'ye.
Daha sonra ben netspeed bağlattıktan sonra kablonetten beni aradılar dediler işte niye kapatıyorsunuz biz size 75₺ yaparız falan. Dedim bunu başta desenize ben ötekini bağlattım falan neyse bu şansı tepmiş oldum.
İlk başlarda netspeed fena değildi 70-71mbit falan geliyordu, kurulum ücreti sebebiyle ilk 2 ay 140 vereceksiniz dediler. Tamam dedim.
İlk 2 ay bitti, sonra şak zam geldi 140 lira oldu.
Yani ben hem ilk 2 ay zamlı gibi ödemiş oldum, hiç 95 ödeyemedim

Onu geçtim internet de çok ahım şahım bir şey değil, kopma çok sık oluyor, hız düşüşü çok sık oluyor, bazen 2-3mbit geldiği bile oluyor zaten binamız eski, muhtemelen alt yapımız çöp.
Birde üstüne müşteri destek beni biraz rahatsız etti en son konuşmamızda, adama diyorum aramayın sorunu çözün, adam inadına gibi aynı mesajı atıyor


Şimdi kablonet'i geri aradım, dedim 100mbit bana ne teklif sunabilirsiniz.
24 ay taahütle 130 lira mı dedi öyle bir şeyler dedi. 12 ay taahütle 200 lira dedi.
Açıkcası 24 ay taahüt yapmak istemiyorum çünkü ne olacağı belli değil belki 1 sene sonra alt yapı gelecek vs. bilemeyiz, o yüzden 1 yıllık yapayım diyorum öyle olunca da 60₺ daha fazla vermem gerekecek. 40mbit internet için 60₺ daha fazla vermek ve 12 yıl bağlı kalmak mantıklı mı bilemiyorum..
Bölgemde hiçbir şeyin altyapısı yok. Tek başıma dilekçe de veremiyorum apartman genelde emekli internet hızı veya internetin ne olduğu falan çok önemli değil onlar için.
Bir yandan da diyorum bir zam falan daha gelse zaten her türlü 200 e yakın olacak bu netspeed de, şimdiden geçsem mi türksat'a ne yapsam.
Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
Teşekkürler.