• 12-09-2022, 09:46:52
    #19
    Feri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bugün dilekçe verdiğiniz halde 8 gün sonra olan asıl mahkemeye yetişecek şekilde yeni bir karar verilebilir. Tamamen mahkemeye dilekçenin oluşması ve mahkemenin iş yoğunluğuna göre bunu işleme almasına bağlı. Telefon ile ulaşabilirseniz önden ilgili mahkeme yani asıl mahkeme ile bir telefon ile görüşün derim.
    teşekkür ederim çok güzel fikir asıl mahkemeyi de arayacağım o zaman. önceden aramak kesinlikle iyi olur
    • Feri
    Feri bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 12-09-2022, 09:50:58
    #20
    OKKODE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    tebligat mernis adresinize çıkarılmış dönmüş vs. muhtara gitmiş olabilir. o aşama tamamlandıysa. sıkıntılı durumlar yaşabilirsiniz.

    herhangi bir mahkemeye gidip işlem yapma şansınız yok. kendinize bir avukat tutun meşgulseniz o baksın bu işlere ki mağduriyet yaşamayın. uyaptan dilekçe gönderirler durumu izah ederler. vs. bu şekilde bugün olmazsa yarın bir kontrol gözaltına alınırsınız sonra olaylar büyür de büyür.
    hocam daha önce avukat beni bi kere içeri sokarken para aldı bide çıkarmak için
    tüm avukatlar böyle demiyorum ama meseleyi anladınız