Tycondrious adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Sizce E-Ticaret Sitesi Açmalımıyım
15
●448
- 06-08-2022, 08:30:07Trendyol gibi pazar yeri sitelerinin size dayattığı komisyon ve garip garip kesintileri, sebepsizçe yapılan iadeleri, Müşterilerin 1 yıldız atarım şeklinde tehditvari iletişimini nasıl idare ediyorsunuz? 3 yıldır aktif olarak bu işin içerisindeyim ve sadece instagram profilim ve web sitem ile satışlarımı yapıyorum. Benim şahsi fikrim pazaryerlerinden çekilip kendi düzenininizi kurmaya yoğunlaşmanız olacaktır.
- 06-08-2022, 10:55:46peki hocam insanlar alısmadığı web sitesinden alıyormu örneğin sizin sitenizdengelibolu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-08-2022, 10:58:06Son 3 senedir tüm satışlarım web sitesi ve instagram hesabım üzerinden yapıyorum. Yurtdışı müşterilerimde instagram ulaşıp wise ile sorunsuz ödeme yapıyorlar. Satışı nerede yaptığınızın pek bir önemi yok aslında, dışarıya verdiğiniz görüntü ve güven önemli olan.mahsun21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-08-2022, 11:04:25Elbette ki kendi e-ticaret sitenizin olması pazaryeri satışlarınıza ek olarak mutlaka gerekli. Özelleştirilmiş ürünler kategorisinde sizler gibi satış yapan ve çok iyi kazançlar elde eden birçok müşterimiz mevcut. İyi bir reklam stratejisiyle pazaryerleri haricinde de kendi siteniz üzerinden ciddi satışlar yapabilirsiniz.