merhaba olay biraz uzun lütfen sabırla okuyun

öncelikle web sitemin ismi gamerhaber.com kullandığım hosting poyrazhosting venti modelini kullanıyorum sordum dedim benim başım ağrımasın bana güzel birşey tavsiye edin dedim sağolsunlar tavsiye ettiler ama o kadar çok yavaştı ki mobilde ortalama 15sn de giriyordu siteye herneyse destek ekibine falan yazdım bana wordpress kullanıyorsunuz temanızdan olabilir falan dediler ama önceden
@SataSoftware; bana sponsor olmuştu o kadar memnundum ki anlatamam sırf ağız kokusu çekmiyim diye değiştirmiştim şirketi. herneyse dedim artık herhalde hosting yeni değiştirdim ondandır dedim kapattım konuyu. sonrasında rankmath kurdurmak istedim pro modelini dün gece arkadaşlar kurmaya çalışıyor sitenin yavaşlığından kurulamıyormuş. ardından arkadaş bana şöyle dedi, max host size yükselt ve php sürümünü 7.4 yükselt dedi. bende bu şikayetlerimi bildirmem üzerine önce siteyi hızlandırdılar php, max host size söylemedim daha şunu anlamadım bu kadar basitse neden önceden yapadılar? sonrasında bunların yapılmasını talep ettim. ve yaptılar. arkadaş zaten demişti bu site bozuk bu dediklerim yapılsa bile yapılamama ihtimali yüksek dediler. ve tekrardan denediler olmadı. acaba bu işlerle alakası olan sitemi inceleyebilirmi? bıktım artık cidden şu l*net işlerden!
buraya kadar okuduysanız cidden teşekkür ederim
Size biri sponsor olmuş, hem memnunsunuz hem de ağız kokusu çekmeyeyim diye değiştidim yazmışsınız. Biraz yakışıksız bir cümle. O kişi dır dır mı yaptı diye düşünürüm.
Madem memnunsunuz arkadaştan neden almadınız
https://www.satasoftware.com/index.p...e/sanal-sunucu
Eğer ücreti ön planda tuttuysanız yapack bir şey yok.
satasoftware : 30x12 = 360 tl.
Siz gidip Poyrazhosting'e senelik 100 tl verirseniz o performansı alırsınız.
Bu arada satasoftware sağladığı makina ile 1 makinaya en az 15-20 wordpress kurabilirdiniz aslında daha ucuza geliyor ve daha kalite.