Ugurcannorman adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Sizce Bir suçum varmı (objektif olun)
47
●3.624
- 07-07-2022, 04:36:25Yok Steam konusundakini diyorum bir de. Dolan-dırmadığınıza eminim neredeyse hocam, öyle bir niyetiniz olmadığı da içime siniyor nedense ama mağduriyet var işte.
- 07-07-2022, 04:37:41Üyeliği durdurulduO konuda mod zaten beni haklı buldu kapandı o konu hocam ama İnstagram yüzünden suçsuz yere uzaklaştırılacağım o kesin. İlginiz işin teşekkür ederim
- 07-07-2022, 04:57:14Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Hiç farkında olmadan yazdığım bir konudan konuyu okuyanlar tarafından wp den ulaşılmak istemem. Ama bunun için de gidip şikayet açmam, arkadaşı uyarır devam ederim. Ama rahatsızlık devam ederse bu sefer şikayet oluşturabilirdim. Kaldı ki bence multi incelemesi gerekebilir hocam sizin durum için.
- 07-07-2022, 04:59:51Üyeliği durdurulduHiçbir şekilde rahatsız edilmedi hocam ss leri konuya attım zaten multi hesap incelenmesine razıyım kesinlikle fake trade kullanmadım bunun üzerine konu açması doğrumu bunu mersk ediyorumRaude adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 07-07-2022, 05:04:08Doğru mu kısmında bizlerin bir şey demesi pek doğru olmaz.Ugurcannorman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben fikrimi belirtim, bu kadar basit bir durum için yeni bir kullanıcıyı şikayet ederek r10'dan uzaklaştırılmasını istemezdim.
Ama o arkadaşa göre bu doğru gelmiş olabilir. Kendince haklı sebepleri de olabilir.
Bu yüzden r10 yetkilileri o konuda bir mahkeme yapacaklardır, esas onların ne dediği... - 07-07-2022, 05:41:02DartkGandalf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntülesechs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleseferdeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleMisafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntülewhiteweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleWebilisimNET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntülewhiteweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleKonuya cevap yazan hatta beni linçleyenlere tek bir mesajla cevap vermek istiyorum. Arkadaş burada bir linç kampanyası başlattı hepiniz birden destek çıktınız öncelikle teşekkür ederim. Aşağıya bir görsel ekliyorum dikkatli okuyunuz.Raude adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Bu Pazartesi aldığım bir reklam mesajı. 2 yıldır burada bulunup sizce hiç reklam mesajı almama ihtimalim olabilir mi sizce? Olamaz değil mi reklam mesajı atan kişiye karşı üslubum aynen bu şekildedir. Hiç şikayet konusu açmış mıyım bu yüzden? Girin profilime bakın.
Peki bu arkadaşa neden şikayet konusu açtım?
Arkadaşın benden bağımsız 2 ayrı şikayet konusunu da açıldıkları gün okudum. Daha sonrasında bu arkadaş r10 premium üyelik hk. Diye bir konu açtı profiline girip bakabilirsiniz orada mesajlarım bulunuyor. Zaten bu arkadaşla alışveriş yapmak istemediğimi de orada belirttim.
Peki neden alışveriş yapmak istemedim?
Hepimiz buradan alışveriş yapıyoruz yeri geliyor alım yapıyoruz yeri geliyor satım yapıyoruz her zaman anlayışlı olmaya özen gösteriyoruz müşterilerimizi memnun etmeye çalışıyoruz. Satıcı olduğumuz zaman alıcının bir sorunu olduğunda ben ürünü teslim ettim gerisi beni bağlamaz gibi bir üslup kullanmıyoruz. Ben bu üslubu bu forumda kimsede görmüyorum hiç kimse böyle bir üslupta satış yapmıyor. Ben bu arkadaşın bu sözünü gördükten sonra alışveriş yapmak istemedim.
Sonuç olarak bu foruma yakışmayan bir üye olduğunu düşündüğüm için ayrıca bu arkadaşın tavırlarını beğenmediğim için şikayet konusu açmak istedim. Forumda yasak olarak bildiğiniz ne varsa yapmakta bu arkadaşın benden bağımsız bide multi üyelik kısmında şikayeti bulunmaktadır. 15 günde 13 ceza puanı, 2 şikayet 3 mağdur, 1 multi üyelik şikayeti, 1 sahte trade (arkadaşı tarafından atıldığını kendi kabul etti alışveriş yaptık zaten diyerek.) böyle bir başlangıç yapmış bir üyenin bu forumda kalması için elinizden geleni yaptınız umarım pişman olmazsınız.
Ayrıca şikayet konumun arkası da boş bir konu değildir bizzat forumda yasak olarak kurallara eklenmiştir.

Birini eleştirmeden, linçlemeden önce nedenini bir düşünün. Şu zamana kadar kimin şikayet konu linkini sorum var kısmında paylaşıp linçlettiğini gördünüz? İnsanları yazılan 2-3 satırla yargılamak mı bu foruma yakışan şey?
Diyeceklerim bu kadar buraya kadar okuyan bütün hocalarıma teşekkür eder hayırlı sabahlar hayırlı forumlar dilerim.
Saygılarımla! - 07-07-2022, 05:58:58devamlı çalıştığımız insanlara stok güncellendiğini haber veriyoruz hocam arkadaşta bunu yapmış sanırım bunda bu kadar sert karşılanacak yakışmayan bir üyesin tarzı vs. söylemler gerektirecek bir konu değil bu forumun %90'ı aynı şekilde ticaret yapıyor siz başka bir şeye sinirlenip buraya patlamışsınız gibi duruyorbosnakataberk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 07-07-2022, 06:00:10@OFY; okursanız anlayacaksınız hocam.bosnakataberk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 07-07-2022, 06:05:07Zaten şikayet var kategorisinde aktif konu açılmış. Bir de burada konuda o haklı bu haklı diye atışıyorsunuz.
Burada atışmak yerine şikayet sonucunu beklerseniz sanki daha iyi olur. İster a haklı olsun ister b haklı olsun kararı moderatör veriyor.
Her hakkında şikayet açılan ekstra konu açarsa forum forumdan çıkar şikayet forumuna döner diye düşünüyorum.
Bence konunun çözümlenmesini bekleyin. Bir suçunuz yoksa şikayet konusunda moderatör sorunca ispatlarsınız.
İyi forumlar.
Hayır yani güzelce yazmışsın arkadaş yok çekince de sürekli yazıp sıkmaktansa muhabbeti kesmişssin. Bence arkadaşın seninle başka bir derdi var ama takma kafana forumda daha beterleri var çünkü 

