Hocalarım ben online menü scripti kodluyorum bu script şu şekilde işleyecek;

Müşteri için bir sayfa olacak müşteri oradan yemeğini içeceğini seçerek sepete atacak ve kaydedecek;

Sonra ikinci kısım devreye giriyor garson paneli garson masaya gelerek kullanıcıdan sepet numarasını alacak müşteri kaydettiği için sipariş numarası panele düşmüş olacak garson ise bu numaradan sadece gelerek siparişi onaylayacak;

Neden panele düşecekse garson gelerek kod alacak diyor olabilirsiniz, bu işlem sayesinde sitede sipariş saldırısı geçersiz sipariş vs olduğunda restaurant sisteminde bir karmaşıklığa yol açmayacak sistem pürüzsüz bir şekilde işleyecek.

Sizin eklemek istediğiniz ve sistem hakkında ki düşüncelerinizi merak ediyorum netice de hedef kitle sizsiniz , şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.

Şunuda ekleyeyim script tek tema ile sınırlı kalmayıp birçok tema ile birlikte satılacak ajans veya kullanıcı direk kendine veya müşterisine uygun olanı kullanacakdır.