Evi satın aldığımızda bitişik komşununun bahçe duvarı oldukça yüksekti sineye çektik ses etmedik fakat yaz aylarında tarım malzemeleri, ve tarım ürünleri stokluyorlar depo olarak bir nevi. Onla ilgili de sorunumuz yok dün sorgusuz sualsiz biz evde yokken evin etrafına bir de tel ile kapatma yaptırmış.
Burası kırsal bir kesim ve küçük bir ilçe. Evler bahçeli müstakil genelde.
Hukuki olarak benim bunu söktürme/yıktırma hakkım var mı ? Bu şahıs bizim rızamız olmadan kafasına göre yapıp yükselttiği için Adam yerine koyup bunu indir veya söktür demeyeceğim. Nasıl bir yol izlemem gerekli aydınlatır mısınız ? Avukata mı başvurmalıyım yoksa kendim dilekçe vb. işlemler ile halledebilir miyim ?
Teşekkürler.
Manzara bu:
https://prnt.sc/r8KBNcyspIx8
Avukat arkadaşlardan bilgi alabilir miyim ?
14
●364
- Kabul Edilen Cevap
- 1 Beğeni
-
- 10-06-2022, 11:54:27İstanbulda bizim mahallede bitişik komşulardan birisi kendi bahçesinde çardak gibi bişey yaptı yükseltti bahçenin üstüne doğru. Diğer komşu rahatsız oldu belediyeyi aradı belediye geldi söktü orayı.
ek olarak görselde kendi sınırlarında gibi duruyor ama üstte yazdığım gibi bir duruma da şahit olmuştum. Belediyeye haber verin bence - 10-06-2022, 11:58:44Evet hocam boydan boya kapatmış. Depo haline çevirmiş.C0S4R adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 10-06-2022, 12:01:06o alan belediyeye aittir yoksa yıkamazlar tapulu malda yapılan birseyiGokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle