Şikayetvar ile milyon dolarlık şirketler uğraşmış hocam bir sonuç alamamış

. Resmen tekel siz yine iyi veriyorsunuz . Biz şikayet adetine göre yıllık ücret veriyoruz sizin ödediğiniz tutarın mislisi ile. Sektör vermeyeceğim ancak türkiye de önde gelen bir şirkette çalışıyorum ve milyonlarca kullanıcımız var maalesef bizde şikayetvar'a ödeme yapıyoruz.
Merhaba, şikayetvar tekel vs. değil, doğrudan firma ismimizi ve logomuzu izinsiz olarak kullanarak şikayetleri paylaşıyor bu 1 ( Tazminat hakkımız ayrıca saklı olacak bu konuda )
2.si de işten şu şekilde sıyrılmaya çalışıyorlar; biz üyeliksiz olarak şikayet paylaşanların bilgilerini talep ettiğimizde bize ücretsiz olarak veriyorlar, burada sıkıntı yok. ama kullanıcıların şikayetleri ilgili sitede duruyor ve biz müşterinin şikayetini çözmüş olsak bile şikayet siteden kaldırılıyor mu kaldırılmıyor mu bilemiyoruz ama şikayet durmaya devam ediyor. Ta ki müşterinin keyfi yerine gelecek ve şikayeti kaldıracak
Ayrıca buna da gerek yok, çözememiş bile olsak mahkemeler var, tüketici gider oraya şikayet eder ve mahkeme haklı bulursa bizi zaten cezalandırır. Biz bu şikayetlerin göründüğü sürece iş kaybediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'ne yasal olarak tüm vergilerimizi zamanında ödüyoruz.
Arkadaşlar bakın, arkasında kim var yok bilmiyorum, yalnız biz Türkiye Cumhuriyeti Devletine yasal olarak vergi ödeyen bir şirketiz ve bu çok yüksek meblağlar. Herneyse, böyle bir site olayını dünyanın hiçbir gelişmiş ülkesinde göremezsiniz.
Daha önce bahsettiğim gibi, tüm görsel ve videolar kayıt altına alındı ilgili firma için. o şikayetlerin görüntülenme sayılar ve bizim kaybettiğimiz müşteri miktarlarına göre ayrıca tazminat davası açılacak. Google haritalara şirketinizi kaydetmediğiniz müddetçe google, kendi kendine şirketinizin logosunu ve ismini kullanarak sizin adınıza profil oluşturamaz. Bu uluslararası suçtur.