Hiçbir şekilde hastaneden randevu alamıyorum
11
●256
- 18-04-2022, 18:43:56Çok can sıkıcı bir durum haline geldi. Göz için aylardır randevu alamadım da varsada yakalayamadım ama genelde takip ederim bir kere denk gelmezmi? 16 sonrası açılıyor dediler o saatlerde takip etmeye başladım ama nafile gözlerim artık çok ağrımaya başladı. Bir çözümünüz varmı bu konuda
- Kabul Edilen Cevap
- 0 Beğeni
-
- 18-04-2022, 18:45:43Hocam ben uzak yakın farketmeden bütün hastanelerden talep açıyorum randevusunu iptal eden olduğunda bildirim geliyor ve gidiyorsun hemen. Ama göz cildiye fizyoterapi gibi bölümlerden randevu bulmak hakikaten çok güç.
- 18-04-2022, 18:47:25Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.Merhaba hocam
Aile sağlığı merkezine yani sağlık ocağına gidin. Gözünüzle ilgili problemi belirtin. Zaten sizi göz doktoruna yönlendirecek. Bana sevk kağıdı çıkarır mısınız çok kötüyüm deyin. Sevk kağıdını alın. Aldıktan sonra şehir hastanesine gidip hasta kabulden o kağıtla direkt doktora sıra alın. Mutlaka verilen kağıtları fotokopi ile çoğaltın bazen doktorlar ya da hasta kabulden istiyorlar fotokopisini. Kimliğinizi de fotokopi ile çoğaltın yanınızda bulunsun.
Düzeltme: sağlık ocağındaki doktora gitmek istediğiniz hastaneyi de belirtirseniz, doktor iyi niyetli ise halleder. Bu şekilde daha kolay çözülür işlemleriniz
geçmiş olsun
Allah kolaylık versin.