Kedisini eğitebilen var mı?
12
●296
- 25-03-2022, 00:08:02sadece gel ve git kelimelerini öğretebildim. odadan odaya ismiyle seslenip gel dediğimde geliyor.
git dediğimde odadan çıkıp gidiyor. ama başarı oranı 80% bazen gel komutunu umursamıyor.
ama git kelimesine çok alıştı
- 25-03-2022, 00:08:1913 sene kadar baktığım kedim vardı 4 sene önce kadar kaybettik. onu çok güzel eğitmiştim ben konuştuğumda bana cevap niteliğinde miyavlayarak sanki cevap veriyordutiptu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gel dediğimde geliyordu yapma dur gibi komutları anlıyordu ama kaybedince insan çok üzülüyor...
Her anımda yanımdaydı..

- 25-03-2022, 00:10:28Bir süre sonra sanki çocuğun, bir parçan oluyor.Ts3Destek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 25-03-2022, 00:15:42kediler eğitilir 2 haftalıkken başlayacaksın.tuvalet eğitimi kolay esas banyo eğitimi çok zor. kediler banyosu sevmez ve kediler yıkanmaz ama nadir durumlarda. kanalizasyon tuvalet gibi şeylere düşmesi temas etmesi gibi zorunlu hallerde yıkanmalı.kulak kafası hariç onlar bezle silinmeli. köpek gibi komutsal bir eğitim ise kedilerde belkide %1 oranında başarılı olur.
- 25-03-2022, 00:16:58Erkek 1.5 yaş scottish fold çık dışarıyı anlıyor sanırım, 1 yaş dişi british shorhair olanın umurunda değil.
Gel pisi pisiye scottish tepki vermezken, british koşup geliyor. (yemekle bağdaştırdığı için olabilir, çıkarcı ve pis boğaz biraz)
Scottish olan hata yaptığında korkması gerektiğini biliyor, ikaz eden bir sesle ismini söylediğimizde kulaklarının geriye doğru atıyor.
gel dediğimde geliyordu yapma dur gibi komutları anlıyordu ama kaybedince insan çok üzülüyor...