Yazılım ile İlgili Bir Soru
6
●202
- 13-03-2022, 23:07:54Merhabalar 16 yaşındayım. 11. Sınıfım yani 2 1.5 sene sonra üniversiteye başlayacağım. Sınava hazırlanıyorum. Bilgisayar mühendisliği okuyacağım, bilgisayar mühendisi olan büyüklerime 2 sorum var. Boş vakitlerimde yazılım ile ilgilenmek istiyorum. Dil öğrenmek yerine önce algoritma yeteneğimi geliştirmek istiyorum. Udemyden birkaç kurs izleyeceğim, algoritma yeteneğimi geliştirebileceğim site, uygulama vs var mı acaba(yazılım dili bilmeden)? Ayrıca diğer dillerin temeli diyebileceğiniz, yani o dili öğrendikten sonra diğer dillere geçişin hızlı ve kolay olur dediğiniz bir yazılım dili var mı acaba? Ben araştırmalarım sonucu java düşündüm, üniversitede de javadan başlayacakmışız ama sizin tavsiyelerinizide bekliyorum. İyi geceler!
- 13-03-2022, 23:11:27Dünyada böyle bir eğitim yok
https://www.r10.net/dijital-alisveri...isini-kur.html
seni zirve yapacak - 13-03-2022, 23:24:32Zaten üniversitede hazırlık okuyacağım ve şuanda b1 seviyesinde biliyorum zaten şuanlık işimi görür seviyede.Zyklon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 13-03-2022, 23:25:52Üyeliği durdurulduArkadaşlar öyle birşey yok demiş ama ben udemy den html,css,javascript ögrendim ve şuan iyi derece'de hakimim. Başlangıç olarak sadık turan hocamın udemyde kursu var html css dersi 120 saat onu önerebilirim.