Kaliteli Backlink için illa ücret mi ödemek gerekiyor?
6
●156
- 07-03-2022, 17:23:36Merhaba arkadaşlar, kendimi seo alanında sürekli geliştiriyorum. İşin ucu Bi şekilde backlinklere çıkıyor. İyi güzel yapalım diyorum sürekli ücretlerle karşılaşıyoruz, yok mu bunların farklı bir yöntemi? İlla ücret ödeyerek mi backlink almak durumundayız?
- 07-03-2022, 17:26:56Son zamanlarda kafa patlattığım konuların başını çeker bu konu.
Paket olarak alınması bence saçmalık çünkü her siteye sektörel backlink daha çok fayda gösterecektir.
Yorum backlink ise risklidir, backlinkler silindiği zaman öyle bir dalgalanıyorsun ki aklın hayalin şaşıyor
(Başta biraz yorum backlink alırım, sonrasında organik gelir) düşüncesini hiç önermiyorum.
Link Takası dışında çözüm yok, siteyi sabit ilk 3'de tutarsanız organik gelebiliyor ama o da baya zahmetli oluyor
akilicaslan3 bunu beğendi.1 kişi bunu beğendi. - 07-03-2022, 17:51:48Kaliteli backlink için, paravan sitelerden, topluca aldığın, sürekli başka sitelere link çıkaran sitelerden aldığın backlink pek işine yaramaz. Backlink aldığın sitelerin kaliteli, içeriği sağlam sitelere link çıkaran, o sitelerin arasında senin de siten olursa sen de o kalitedeymiş gibi algılar algoritma... O yüzden her önüne gelene link veren sitelerden aldığın linkler bir işine yaramaz. Siteni canlandırmak için yapman gereken şey kesinlikle kaliteli, benzersiz içeriklerdir. İnsanların arattığı arattığı anahtar kelimelerle başlık açmak da oldukça önemlidir ve girdiğin içeriklerin o başlığı gerçekten açıklayıcı olması gelen ziyaretçiyi sitende ne kadar fazla tutuyorsa ve başka bir aramada da senin sitendeki içeriği güvenli bulmasıyla geri geliyorsa işte o zaman siten oldukça kısa zamanda yükselir kardeşim
- 07-03-2022, 17:55:19Backlink için önemli olan google otoritesidir. Site içeriğinin hiçbir önemi yoktur. O site google tarafından seviliyorsa bambaşka bir sektörde olsa bile yükselme sağlanır. Şu an halihazırda düzenli sattığım backlinklerde bir tane bile aynı sektörden site yoktur ama 2 yıldır düzenli alan ve memnun olan bir sürü müşterim var. 10.000 tane çöp paravan siteden backlink alacağına 2 adet sağlam siteden backlink almak çok daha mantıklıdır. Piyasada çok fazla kocakarı sözleri dolanıyor. Şunu da unutmayın ki, backlink sadece bir iticidir. Kanatların size ait olması lazım. Sadece backlink alarak seo çalışması olmaz. Öyle müşteriler çok geliyor. Sitesinde istediği anahtar kelime geçmiyor adamın gelmiş o kelimeye link alarak yükselmeyi hedefliyor. Önceden uyarıp, gerekirse satış yapmıyorum bu durumlarda.


yani o da yeterli değil