Profil resmimizi her değiştirdiğimizde önbelleği temizlemek zorunda kalıyorum ama sadece profil fotosu linkinin olduğu geçmişi temizleyemediğim için hepsini silmek zorunda kalıyorum

sadece r10da gördüm bunu bi sebebi var mı güvenlik açısından falan mı yapılıyor bu? her seferinde gir geçmişi sil falan uğraştırmasa iyi olurdu