Merhaba, bildiğimiz ve kendilerini müslüman sandığımız Çeçenistan lideri, askerlerini Rusya emrine verip Ukrayna ile savaşması için göndermiş. Bunu yeni öğrenmiştim.
Yani zalime destek veriyor. Sonra bugün bir haberde farkettim ki Ukrayna ile savaşmayacağını falan bahsedip geri çekmiş askerlerini. Bir de videolar da tekbir getiriyor bu adamlar. Ya gerçekten ben bu dünyanın gündemini kafam almıyor artık. Ulan Rusya'nın başkanı dediğimiz Putin, Suriye de kendi halkını bombalayan zalim Esad rejimine destek veren adam. Bu çeçenler de gidip Rusya ya katılıyor. Bu nasıl bir paradoksluktur anlam veremiyorum. Biraz bunların liderini araştırdım, güya Türkiye'ye falan kafa tutuyor. Rusya'nın adamı olduğu belli. Artık Çeçenlere karşı olan bakış açımda değişti. Demek ki Rusya ile savaşımız olsaydı, kendileri tekbir getirerek bize de saldıracaktı.
Fâtır Sûresi(35) 5. Ayet: Ey insanlar! Şüphesiz Allahın vaadi gerçektir. Sakın dünya hayatı sizi aldatmasın. Sakın çok aldatıcı (şeytan), Allah hakkında sizi aldatmasın.
Benim bildiğim Çeçenistan buydu;
https://www.youtube.com/watch?v=fjkK...=forumuyelik67