• 05-02-2022, 12:58:46
    #10
    ## silivri
  • 05-02-2022, 13:06:07
    #11
    Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Rant peşinde koşmaktan icraat yaptıkları mı var hocam. Tek yaptıkları beton dökmek, daha 10 ay önce yapılan yollara yeniden taş döşemek. Yandaş şirket kazansın yeterki.
    Maalesef öyle dostum.
    Valla yollarda kardan sonra güzel çukurlar oldu.
    Benim arabanın birisinin asfaltla arası 3 parmak evin orada bir çukur olmuş baktım oturacak araba döndüm geri geri
    Yollarda güvenli değil kaldırımlarda zor valla
  • 05-02-2022, 13:14:01
    #12
    geçmiş olsun Isparta hakkaten de sosyal medya olmasa göremeyecektim bu haberi hocam size de teşşekürler siz yazınca internete bakayım dedim. Gerçekten içler acısı bir durum Allah yardıımcıları olsun Isparta da yaşayanların.
  • 05-02-2022, 13:17:33
    #13
    Gerçekten zor durumda memleketim. Millet sobaları kurdu, soba kuramayanlar sobalı evi olanlara misafir oldular. Şarjları bitti telefonların, iletişim durma seviyesinde. Dün İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur soru önergesi verdi. Bugün ilgili bakanın Isparta'ya gelmesi bekleniyor. Benim aklımdaki soru şu. 6 sene doğuda görev yapan biri olarak orda hiç yıkılan elektrik direği görmedim ya da kopan elektrik teli. Ama geçen sene Konya bu sene Isparta'da durum ortada. Bu işlerin kontrolünde bir sorun var diye düşünüyorum.