• 09-01-2022, 00:25:31
    #1
    Merhabalar çok fazla fenomen var çoğu kendi emekleri ile oldu fakat bir çoğu ajanslar ve şirketler sayesinde büyüyor böyle bir hizmet veren şirketler ajanslar gerçekten var mı birisinden şey duymuştum istanbulda bir işletme varmış 15 bin tl veriyormuşsun ünlü yapıyorlarmış bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
  • 09-01-2022, 00:25:38
    #2
    Benekli Ayhan’ın nasıl ünlü olunur video su geldi aklıma…
  • 09-01-2022, 00:27:26
    #3
    15.000 TL ye kim yapıyorsa beni de ünlü yapsın bir zahmet.
    Gerçeklik payı yok.
    15k ya sadece kendine reklam yaptırabilir ama o şekilde ünlü falan olma şansı yok.
  • 09-01-2022, 00:27:36
    #4
    Hiçbir fenomeni, ünlüyü takip etmem. Takip ettiğim kişiler tanıdıklarım haricinde; görsel sanatlar ve doğa fotoğrafları paylaşan (reklamsız) hesaplar oluyor. Diğerleri bana aşırı gereksiz geliyor.
  • 09-01-2022, 00:28:54
    #5
    Kim sanıyorsunuz?, Dış güçler tabiki bizi kıskandıkları için adam kiralıyorlar ünlü yapıyorlar
  • 09-01-2022, 00:31:54
    #6
    15 bine bu sektörde şey bile çekilmez.
    - niyet
  • 09-01-2022, 00:32:20
    #7
    Ajans şirketkwe tabiki katkı sağlıyordur sonuçta profesyonel çalışıyorsun ama öyle ver parayı ünlü ol yoktur. 15 k dediğin şuanda 1 k dolar . 1.000 dolarla ünlü etmez ancak sosyal medya hesaplarını gıdıklatırsın.
  • 09-01-2022, 00:57:09
    #8
    Ajanslara ve medyalara para kaptırmak bence kimse kusura bakmasın ama enaylikten başka bir şey değildir yok şu kadar para verin ünlü olun falan hep faso fiso para tuzağıdır. Öyle olsa şuan bu forumdan herkes işle güçle uğraşmak yerine zaten verip parayı ünlü olup şuan story reklamlarından parayı kırmıştı zaten Bu işler çekilişle, reklamla olucak şeyler değil, kendinize özgü içerik üreticisi olup reklamsız insanların keşfetiyle orda burda duymasıyla dikkatlerini çekip takibe alınıp belli bir sayılara ulaşınca zaten gerisi çorap söküğü gibi gelicektir. Önemli olan saksıyı çalıştırmak hocam, kolay gelsin herkese.
  • 09-01-2022, 01:01:24
    #9
    üretirseniz bu alemde tutunabilirsiniz ancak üretim kelimesini artık bilimsel ve ero.tizm olarak ele almak lazım.
    barış özcan gibi bilimsel üretiyorsanız bu alemde yolunuz çok açık.
    binlerce örneği gibi erotizm üretiyorsanız yolunuz çok açık.

    ancak kolaya mentos atacaksanız o devir bitti zira kolaya mentos atmayan fenomen kalmadı o treni kaçırdınız.

    sizi para ile ele güne reklam edecek olanlar süreklilik sağlayamazlar, çok örnek var tesadüfen 1 milyon takipçiye erişmiş sonra hepsini çöp etmiş, milyonlarca izlenmeye çıkmış ama şu an forumda kanalını satan çok çok isim var.
    sizi para ile ünlü yapsalar da orada kalamazsınız. üretebiliyorsanız zaten paraya gerek yok çığ gibi büyürsünüz.

    15k ya sana kaset çıkarcam diye dol.andırıcılar bile çalışmıyor mazot 15 lira başka yerlere para kaptırmanızı tavsiye ederim.