ADSL mi ? KABLONET mi ?
7
●79
- 28-12-2021, 11:20:45Üyeliği durdurulduMerhaba ben türk net kullanıyorum ve oldukça iyi
modemde 2.4 wifi ve 5gb wifi var 2.4 olan wifi 50mbps yi görüyor 5gb wifi yi kulanıyorum ben 105 mbps yi görüyorum.
https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ alt yapı sorgulat var ise bağlat direl düşünmeden. taahüt filan yok. baya iyi. 1 ay ücretsiz kullanmak için bu kodu yazabilirsin. iyi günler.
DAVET KODU : DSM72TQ70EPQ - 28-12-2021, 11:23:21Adsl'e geçsen düşmez, o çözümü aklından çıkar bence. Ping'i çözeceğim derken, elindeki download ve upload hızlarından da olursun.
Bağlantın kablolu mu kablosuz mu? Kablosuz ise 5G bağlantı yapısını kullan.
Oyunda çıkan 40 - 60 m/s değer, hız testi yaptığında nasıl gözüküyor?
*Hız testi yaptığında m/s değerin düşük çıkıyorsa, Oyun tarafında geçebileceğin başka server varsa onu deneyebilirsin. ( Avrupa server, Çin server hangisindeysen diğerine geçmek şeklinde.)
Hız testinde de yüksek m/s alıyorsan servis sağlayıcına ekran görüntülü test sonuçlarını mail atarak seni farklı bir ip bloguna almaları istemelisiniz. - 28-12-2021, 14:25:37UFUK06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Download ve upload hızlarım gayet stabil gidiyor ms değerlerim çok yüksek çıkıyor oyunda bir ileri 2 geri gidiyorum resmen oyun sunucuları türkiyede vdsl alt yapıp var diye biliyorum önceden türk telekom kullandığımda vdsl hizmet alabiliyordum sabah türknet'e başvuru yaptım ms değerleri daha stabil ve uygun olursa eğer ona geçeceğim tahattüt problemi yok zaten.

modemde 2.4 wifi ve 5gb wifi var 2.4 olan wifi 50mbps yi görüyor 5gb wifi yi kulanıyorum ben 105 mbps yi görüyorum.