Selamlar,
Bir daire var, almayı düşündük ama oda sayısı bize uymadı, dairenin 2 banyosu var, bir banyosunu odaya çevirsek bize masrafı tahmini ne olur? Zor mu olur, olmaz mı?
Banyoyu oda yaparsak, bir dolap, ufak bir çalışma masası ve yatak sığıyor, bize de uyuyor, banyoda pencere de var, yeterli ışığı alır.
inşaat işlerinden anlayan? Banyoyu odaya çevirmek.
6
●117
- 11-12-2021, 12:57:14Taşlar kırılacak, pis su temiz du boruları kaldırılacak. Duvarlar kazınıp sıvanarak düzlenecek, boyanacak. Yerler kırılacak, tekrar şap atılıp zemin döşenecek.
kırma dökme taşıma 1500 TL. Şap ve düzleme işi 3000 TL. Boya 1500 TL. Atık su ve tesisat iptali 500-1000 arası.
ortalama 18 metrekareye falan bu fiyatlara çıkarsınız iyi ihtimalle. Daha zemin döşemesi var 2000 de en az o tutar. - 11-12-2021, 14:06:42Teşekkürler arkadaşlar, bilgiler olumlu anlamda faydalı oldu.
Sıkıntı yine bitmiyor tabi, ailemi tek banyo işine ikna etmem lazım. O zaman daireyi alabiliriz.
rowCount, Dubleks bir daire, üstte çatı, altta diğer banyo olacağı için komşu ile ilgimiz yok ama benim aklıma gelmeyen ses sorunu yine olacaktır, altta banyoya giren aile üyelerine gıcık olmamak için oldu olacak zemine yalıtım da ilave ettiriz. Şansımıza banyo penceresi büyük ve açılı şekilde güzel konumlandırılmış, etrafı fayans değil duvar, ona dokunmaya gerek kalmayacak.
yani şahsen yatak odamda yatarken üstümdeki komşuyu duymak istemezdim