• 16-11-2021, 13:23:23
    #10
    eTicra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    O paraya leon golf al diyenler belli ki hiç Mercedese binmemiş. Küçümsemek için demiyorum zira hiç bir zaman mercedesim olmadı eş dost zaman zaman bindiğimiz oluyor. Arada uçurumlar var. Öyle ki ben bu paraya sıfır golf alacağına ağır hasar kayıtlı Mercedese binerim.
    Mercedesin a ve c serileri kalitesiz bir araba maalesef. E ve S serilerine diyecek bir şey yok tabi ki. A serisinin yerine golf C serisinin yerine passat düşünmeden tercih edilebilir
  • 16-11-2021, 13:25:16
    #11
    Araba hakkinda hic bilgim yok ben de merak ediyorum. Fakat cok hos gorunuyor.
  • 16-11-2021, 14:02:26
    #12
    Mert1925_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam yanlışınız var civic c mercedes c class d segmenttir. civic in bulunduğu konum c+ oluyor fc5 kasada da bu böyleydi yeni kasada da böyle ama premium segment sedanların başlangıcı bmw 3 serisi audi a4 ve mercedes c class ın tipik boyutları c segmenti sedanmış gibi gelir.

    Hocam C180 ile civic aynı boyuttalar 1-2 cm ancak oynar.
    C PLUS diye lanse edildi Civic ama C180 den daha ferah bagajı falan daha geniş.
    C180 kağıt üzerinde D ama boyutsal olarak çok kullanışlı gelmiyor bana.
    Tabi pazarlama stratejileri bunlar misal honda Accord olmasa Civic D segment diye çok rahat pazarlanırdı.