• 05-11-2021, 11:41:31
    #28
    Üyeliği durduruldu
    Hocam tek tavsiyem; sinyal kolunu kullanmanız
    Dönüşlerde lütfen ihmal etmeyin, duracaksanız da erken dörtlü yakın lütfen
  • 05-11-2021, 11:56:59
    #29
    bunlardan uzak durman lazım hocam
  • 05-11-2021, 13:03:06
    #30
    Açıkçası ben 18 yaşımda ehliyet aldığımda cahil bir şekilde merdiven altı bir yerden araç kiraladım ve kafamda çok iyi bir sürücü olduğumu kurdum. Rahat bir şekilde araç kullanbilmek için ve gerçekten büyük etkisi oldu. Çevremde gördüğüm herkes heyecan yüzünden araba süremiyor yoksa hangi pedala hangi zaman basacağınızı öğrenmek çokta zor değil. İyi bir sürücü olduğunuzu kafanızda kurduğunuzda heyecan kalmıyor. Fakat bu rehabete kapılmanıza da neden olabilir. Ben 2 yıl öncesinden kendi oto yıkamamızda çalışıyordum ve park konusunda doğal olarak uzmanlaşmıştım. Esnaflara arabalarını da götürdüğüm için deneyimim vardı. Onun verdiği bir rahatlık da olabilir bu fakat kız arkadaşıma da aynı şekilde araba sürmeyi 3 dakikada öğrettim. Rahatlık hissettiğinizde bir sorun kalmıyor fakat dikkatli olmakta fayda var.
  • 05-11-2021, 13:44:37
    #31
    Lütfen sık sık ayna kontrolü yapın.
    Şerit değiştirmeden veya sağa-sola dönüş yapmadan 4-5 saniye önceden sinyalinizi verin. Etrafta kimseyi görmeseniz bile verin. Trafikte en çok sıkıntı yaşadığım şeyler bunlar. Ne aynaya bakılıyor ne sinyal veriliyor.
  • 05-11-2021, 15:09:18
    #32
    Baya bir bilgi almış oldum hepinize teşekkürler. hepsini uygulamaya çalışacağım
  • 06-11-2021, 21:44:07
    #33
    "Yanında biri olsun o da elini el freninden ayırmasın." diye tavsiye veren şahsın söylediği bu yersiz tavsiye hariç, konudaki tüm tavsiyeler senin için yeterli olacaktır hocam. Kazasız belasız sürüşler diliyorum.