Çok çok Acil bakın, delirdim mi acaba ?
45
●2.684
- 30-10-2021, 22:32:29Hocam sakin olun biraz kendinizi rahatlatın. Yarın bi doktora gidin ve bunların hepsini doktora anlatın
- 30-10-2021, 22:33:49Merhaba,
Eğer troll yapıyorsanız, bu forumdan banlanmanız hepimiz için en doğrusu olur. Troll değilse, aşağıdaki rahatsızlıklardan herhangi biri bahsettiğiniz sesleri duymanızı açıklayabilir. Ancak, anlattığınız senaryoyu açıklayacak şeyler sadece ruhsal hastalıklardır.
Bipolar disorder
Borderline personality disorder
Major depressive disorder
Posttraumatic stress disorder (PTSD)
Schizoaffective disorder
Kaynak
Geçmiş olsun
@Report; Eğer arkadaş forumdaki insanlarla dalga geçiyorsa, uyarı amaçlı banlanmalı, çünkü konu geyik kategorisinde değil. Dalga geçmiyor ise, forum yönetimi olarak bir sağlık kuruluşuna bilgi vermeniz kişinin sağlığı için iyi olur. - 30-10-2021, 22:35:43Konu maxigeyik de mi? Boş konuşan arkadaşlar gitsin boşunu orda yapsın. Karsidaki insanın ne durumda olduğunu bilmeden bilinçsizse birsey yazmayın. Ilginc bir olaya benziyor. Olayın tam detaylarını bilmediğim için de bir yorum yapamıyorum. Ama biraz sosyallesip, yakin arkadaşlarınız varsa görüşün. Olay devam ederse doktora görünmenizi tavsiye ederim.
- 30-10-2021, 22:39:40Korkacak bir şey yok bi besmele çek bakalım etkisi oluyor mu? Olmuyorsa acil doktora gidin. Bunun size fiziki olarak zararı olmadan. Çok fazla kafada kurmuşsunuz ve zihin sizi ele geçirmeye çalışıyor. Biraz sert çıkın o seslere karşı sen onlarda güçlüsün onları yenebilecek güce sahipsin. Fakat bu sayede kontrol altına alabilsende ilk iş doktora görün şu anda. Ama eğer bu bir şakaysa gerçekten hiç hoş değil.
