• 22-10-2021, 18:30:17
    #1
    JOB
    Üyeliği durduruldu
    getirstock.com bu site hangi scripti kullanıyor acaba bilen var mı?

  • Kabul Edilen Cevap
  • 22-10-2021, 18:39:50
    #2
    Merhaba,


    Kendi yazılımlarıydı galiba. Hatta forum içinden birisine aitti site.
  • 22-10-2021, 18:41:31
    #3
    JOB
    Üyeliği durduruldu
    Hmm özel yazılım gibi ama bazı hataları var o kafamı karıştırdı acaba güncel bir yazılımı mı edit ettiler diye.

    Forumda araştırdım ama kimsede gözükmedi veya daha önce reklamı hiç yapılmamış.
  • 22-10-2021, 18:42:40
    #4
    Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
    Sahibi @Watere;
  • 22-10-2021, 18:44:42
    #5
    JOB
    Üyeliği durduruldu
    Kei adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sahibi @Watere;
    Evet profilinde de gördüm. Kendisine sormak daha mantıklı, teşekkürler
  • 22-10-2021, 19:49:30
    #6
    hocam bunu boşuna araştırıp zaman harcamayınız biz özel yazılım yaptırdık ve yurt dışından yaptırdık. bundan dolayı scirpt arayışına girmenize gerek yoktur.
    ayrıca bizim reklama ıitıyacımız yok çünkü kullanan kullanıcılarımız gayet memnun. reklama ihtiyaç duymuyoruz.