Foruma bayağı bildiğin 6 sene önce kayıt olmuşum (neredeyse sittin sene olmuş
zaman çabuk geçiyor.).Genelde genel izleyici kitlesi, zombi user takıldım, artık biraz renkleneyim istiyorum (çorbada tuzumuz bulunsun).
Bir hafta bilemedin 10 gün gibi bir boşluğum var. Bu zamanı değerlendirmek istiyorum bu yüzden size soruyorum.
Yukarıda belirttiğim zaman aralığında oyalanacağım ve mümkünse bir yerlere merhem olacak bir ürün ortaya çıkartmak aklıma geldi.
Dijital dünya ve özellikle r10 takipçileri için nasıl bir ürün yapmalıyım?
Ürün tamamen ücretsiz olmalı, sonrasında geliştirmeye açık olması açısından kaynak kodları ile paylaşılacak birşey olmalı.
Ana kategori olarak aşağıdakiler yetilerim dahilindedir.
Web programlama.
Masaüstü programlama
Kotlin/android programlama
Az biraz bana yetecek kadar xCode
Söylediğim gibi şuan kullanılabilir ve sonrası için kılavuz olabilecek bir ürün fikri arıyorum.
Sizce bu neredeyse 10 gün gibi koca bir sürede hem oyalanacağım, hem insanların ücretsiz faydalanacağı, hem de açık kaynak olarak geliştirmeye devam edilebilecek nasıl bir program yazmalıyım?
P.S.: spam botları, oyun hileleri veya ileride kötü amaçla kullanıma sebebiyet verecek ürünleri prensip olarak yapmıyorum.