Kafamda bi çelişki oluştu şu an ilanlarburada.net warezmi yasalmı yardımlarınızı bekliyorum
Tema yada yazılım??
tema aldığım adres
https://www.teknodizayn.net/ilan-scr...%C4%B1m%C4%B1/
Benim sitem warezmi
9
●372
- 29-09-2021, 22:44:53
- Kabul Edilen Cevap
- 1 Beğeni
-
- 29-09-2021, 22:47:13***** mi değil mi bilmem ama bir kullanıcı olarak şunu bilirim
Bilinen bir sitenin benzeri olan ünsüz bir site bana hep tuzak gibi gelir. Güvenmem. Tasarımın hangi sitenin tasarıma benzediğini hepimiz biliyoruz. Kendine özgü olmayan bir projede ben neden güveneyim ki? Gerçekten güvenilir olsa bile ben güvenmem açıkçası.
Bunu sitenizi ziyaret eden bir ziyaretçinin geri bildirimi olarak düşünün lütfen. - 29-09-2021, 22:52:51Kendi sitesinden aldımOyun_Bozan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 29-09-2021, 22:53:13Orijinal sitesinden satın aldıysanız lisanslıdır.
- 29-09-2021, 22:54:34Orijinal derken verdiğim linktenmi bahsediyorsunuz?BilalBayar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 29-09-2021, 22:56:24Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.Linkini verdiğiniz siteden aldıysanız marez değil orjinaldir.ilanlarburada adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 29-09-2021, 22:56:31Verdiğim linkten aldım zaten
anlamdığım bunca reklama rağmen üye gelmemesi sıkıntı nerde?

