• 26-09-2021, 20:53:01
    #28
    Tüm avrupa ülkelerinde müşteri verilerini o ülkedeki datacenterlarda tutuyor ancak iş Türkiye ye gelince kabul etmedi BDDK da lisans vermedi. Biraz PayPal'ın rest çekmesiyle iş düğümlendi belki ilerleyen süreçte geri adım atabilirler
  • 26-09-2021, 20:54:16
    #29
    Üyeliği durduruldu
    Noroc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ne alaka? Paypaldan konuyu feto'ye tasidin hemen.

    Bugun paypal olsa bu forumda insanlar 50 TL'ye is yapmak yerine yurtdisina doviz basinda is yaparak daha fazla kazanbilir. Size gore bu "aften püften" nedenler olabilir.
    200 ülke var ama sadece Türkiyede yasak deyip ülkeyi kötüleme amaçlı yoruma ancak böyle cevap verilebilir. Paypalın yasaklanması tartışılabilir. Ama soykırım gibi önemsiz konularda hiç tepkisi olmayan ama çoook çoook çok önemli paypal konusunda tepki gösteren sayısız insanımız var.
  • 26-09-2021, 20:55:09
    #30
    yasaklanmadı TR operasyonlarını sonlandırdılar. paypal gerçekten bir çok kişinin gelir kapısıydı bende bir dönem kullandım ve ödeme kolaylığı konusunda tüm dünya ile bağımızı sağlıyordu inanılmaz işler başaran bir ödeme aracıydı malesef ki çekip gittiler.
  • 26-09-2021, 22:55:22
    #31
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Umarım tekrar faaliyete girdiği günleri görürüz.
  • 27-09-2021, 14:02:12
    #32
    Bende var ne işe yarıyor daha kullanamadım göremedim.
    Airbnb'den ödeme aldım birkaç kez o kadar