• 24-09-2021, 00:53:15
    #1
    Merhaba, "tanıtım yazısı" kategorisinde tanıtım yazısı sağladığımız yani makalenin yayınlandığı site kendimize mi ait olmak zorunda yoksa global bir sosyal siteden de tanıtım yazısı satabilir miyiz?
    İşin sonrasında "kardeşim zaten ücretsiz olan bir siteden sen neden ücretli tanıtım yazısı satıyorsun" diye bir şikayet olursa bunun bu kategori de kurallar çerçevesinde hükmü nedir?
  • 24-09-2021, 00:57:43
    #2
    Merhaba.

    Bunu açıklamak için yetkili bir arakadaşa gerek yok direkt olarak ben açıklayayım.

    Açtığınız konu ne olursa olsun insanlara detayını A-Z bahsetmek zorundasınız. Sadece buzdağının görünen kısmını anlatır ve anlattığınızdan hariç bir şeylerde yaparsınız bunun cezası forumdan uzaklaştırma olarak size yansıyacaktır.

    Konunuzda ben xx adlı siteden alıyorum içerikleri, ufak düzenleme yapıp sana gönderiyorum veya konularımı yazmak için xx adlı siteden biraz kopya çekiyorum bilginiz olsun diye iletirsen yöneticilere gerek kalmadan aranızda çözebilirsiniz.

    "Tanıtım yazısı Satılır %500 SEO uyumlu vb vb gibi gösterişleri kelimeler yazıp 'Makaleyi bir yere esinlenerek yazarsanız suç işlemiş olursunuz ve aldığınız para tamamen haram olacaktır"

    Ne yaparsan yap, detayına kadar anlat kardeşim.

    Kolay gelsin hayırlı gecelerin olsun
    • Engin.ilicali
    Engin.ilicali bunu beÄŸendi.
    1 kiÅŸi bunu beÄŸendi.
  • 24-09-2021, 01:03:01
    #3
    Hangi sitelerde tanıtım yapacağını zaten kişiye söyleyeceksin sonrasında kişi tamam der işi verirse sorun yok.
    İstersen uzayda yap istersen ayda farketmez. Değeri olan bir forumda sosyal ağda yapıyorsan müşteri biliyor ok diyorsa devam.
    Dürüst ol r10 da ekmek çok.
  • 24-09-2021, 01:50:22
    #4
    Engin.ilicali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hangi sitelerde tanıtım yapacağını zaten kişiye söyleyeceksin sonrasında kişi tamam der işi verirse sorun yok.
    İstersen uzayda yap istersen ayda farketmez. Değeri olan bir forumda sosyal ağda yapıyorsan müşteri biliyor ok diyorsa devam.
    Dürüst ol r10 da ekmek çok.
    mesela hocam 2 adet site var işlemi yapacağım ben bu 2 sitenin adresini değil de değerlerini versem müşteri ona göre tamam derse bir sorun olacağını sanmıyorum bana göre
    ama şurada sıkıntı oluyor site adreslerini önceden müşteriye verdiğimde zaten müşteri kendi ekleyebilir bana gerek kalmaz
    hani yani amaç burda birazda bilgiyi satmak.