Kimse artık koronayı takmıyor mu?
14
●286
- 18-09-2021, 01:32:33İnsanlar bıktı hocam bende dahil.Eskiden 2 maske takardım kimseye yaklaşmazdım o kadar bıktırdı ki biraz da aşının verdiği özgüvenden dolayı saldım.
- 18-09-2021, 02:41:01Küresel güçlerin ortaya attığı şeylerin kurbanı olduk. 2 yılımızı çaldılar, çelişkilerle, yalanlarla. 2019 ölüm istatistikleri ile şu an ki ölüm oranları aynı. İnsanlar dişçiden randevu alamaz hale, polikliniğe gidemez hale getirildi. Kontrol altında tutma planı işe yaramadı. Aşı firmaları trilyonlarca lira zengin oldu sadece. Dünyada tepki büyük, daha da büyüyecek ve oyun bozulacak inşallah.
- 18-09-2021, 10:06:49Korona neyin yok artık bitti ölenler Allah rahmet eylesin Normal ölenleri veriyorlar artık normalde de günde 1000 kişi ölüyor zaten.
Ben hala soruyorum Korona'dan ölenlere neden otopsi yapılmıyor? Neden otopsi yapılıp sonuçları açıklanmıyor.
Pandemi değil Plandemi oldu artık durum.
Yalan yanlış bilgilerle hala insanları bunaltmaya çalışıyorlar.
Sallayın gitsin.
İlk başlarda insanlar neyin ne olduğunu bilmediği için panikledi ve zamanla gerçekler ortaya çıkmaya başlayınca saldı kendini yöneticilerimiz korku salmaya devam ediyor.
Kendini prof sananlar ilk başlardaki gibi dese ya virüs havada asılı kalıyor hepsi işkembeden sallıyor.
Avrupa da bazı ülkeler yasakları tamamen kaldırdı maske mesafe olayı bitti gitti. Gerçi bizde hiç mesafe olayı olmadı toplu taşıma araçları her zaman tıka basa dolu oldu.
Bunu görmeyen kör yöneticilerimiz sosyal mesafe deyip durdular.
Bu yüzden artık sallayın gitsin hayatınızı yaşayın.
Bu gün varız Yarın yokuz.
Ona göre yaşayın. Anı Yaşayın. - 18-09-2021, 10:43:05Aşının getirdiği bir rehavette var. Ben aşılıyım bana bir şey olmaz diyor pek çok insan. Geçen gün Gebze Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi sorumlusu kişi açıklama yapmıştı. 6 entübe hasta var ve 5'i aşılı diye. Ne kadar aşı da olunsa her şeye dikkat etmek gerekiyor. İstiklal caddesi ve Eminönü'ne bir gidin bakın. Her 10 kişiden 8'i maskesiz. Üstelik iğne atsan yere düşmez. Bunca şeye rağmen vaka sayısı bence az bile çıkıyor. Dikkat hiç yok.