• 31-08-2021, 01:05:36
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Para
    Aşk
    Güzel kadınlar
    Gezmek

    Hiç biri ilgimi çekmiyor kazansam da sokak hayvanlarına harcıyorum sanki duygularımı aldılar. 4 yıldır böyleyim sizde de varmı bu durum
  • 31-08-2021, 01:06:27
    #2
    Yaşama sevinci hocam.. İnsan herşeyini kaybetsin ama yaşama sevincini kaybetmesin… Hepimizin hayatında öyle dönemleri olmuştur..
  • 31-08-2021, 01:07:43
    #3
    Bana düşmez ama bi psikiyatriye uğrayın güzel bir kokteyl yapsın size. Bazı durumlarda iyi geliyor. Ben o şekilde çözdüm.

    Tabii herkes aynı olacak diye bir durum yok.
  • 31-08-2021, 01:08:00
    #4
    Tek ilgimi çeken para. Paran olunca hepsi olduğu için.

    Bende de aşk yok, sevgi olayları yok. Ne bileyim, böyle.. tamam demişler bu kadar aşk sevgi yeter artık alalım onu biz gibi
  • 31-08-2021, 01:08:19
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Hayatı x1 hızında yaşamak yerine x2 yahut daha fazla hızda yasadiysanınız normaldir
  • 31-08-2021, 01:08:25
    #6
    1-2 yere gidelim heyecanınız geri gelir
  • 31-08-2021, 01:08:40
    #7
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Hocam hayatımda nerdeyse herşeyi bu tarz dönemlerde kaybettim
  • 31-08-2021, 01:12:26
    #8
    Üyeliği durduruldu
    Biz borçları nası ödüyeceğiz , çocuk yarın öbürgün okula başlayacak diye düşünelim, vallahi hocam derdiniz büyük değil bence silkenenip kendinize gelin
  • 31-08-2021, 01:35:14
    #9
    Reseldc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Para
    Aşk
    Güzel kadınlar
    Gezmek

    Hiç biri ilgimi çekmiyor kazansam da sokak hayvanlarına harcıyorum sanki duygularımı aldılar. 4 yıldır böyleyim sizde de varmı bu durum
    Güzel kadınlar mı. Biz daha 1 tane bulamadık kadınlar diyorsunuz

    Şimdi, kendiniz için bir eleştiri de bulunuyorsanız durum farkındasınız demektir. Ama sizi bu konuyu açmaya iten sebep gerçekten şu an ki hayatınızdan mutlu olmadığınız mı. Mutluluk bu saydığınız 4 madde kesinlikle değil. Hayvanlara harcadığınız vakitten keyif alıyorsunuz ( 4 yıldır böyle olduğunu söyleyen biri bundan keyif almalıdır ) ama bu tarz bir konu açıyorsunuz. Bir çelişkidesiniz.

    Onun haricinde aşk ve güzel kadınlar harici dediklerinizi yaşayamıyor ve keyif almıyorsanız biz buna tükenmişlik sendromu diyoruz hocam Aşk ve kadın, evet güzel şeyler ama odak noktamız olmamalı diye düşünüyorum. 1 kişiyi bulun, kenara çekilin. Aksi halde artık trafik çok kalabalık bu durumlar için. ( O kişi zaten karşınıza çıktığı vakit yok benim ilgimi çekmiyor yok öyle değil böyle değil diyemiyorsunuz )

    Yukarı da dediğim gibi şu an ki hayatınızdan sıkıldıysanız kendinizi tetiklemelisiniz. Bir insanın en iyi doktoru kendisidir. Kendinizi en iyi ifade ettiğiniz şey üstüne oynayın. O şey sizi tetiklemeli, plan yaptırmalı. Bir başkasının hayat standardını örnek alarak da yaşıyorsanız bundan vazgeçin. Çünkü yukarıda dediğim gibi bu konuyu kendinizi çelişki de hissederek ya da artık yetersiz görerek açtığınızı düşünüyorum. Siz yetersiz değilsiniz. Sadece artık monotonluktan sıkıldınız. Aslına bakarsanız çoğumuz dediğiniz durum içindeyiz. Kimse el bebek gül bebek yaşamıyor. Hepimiz bir monotonluğa kapıldık gidiyoruz ama bu durumdayken ki kendimize olan saygımız önemli. Genellikle a kişisini örnek alarak yaşamaya çalışıyoruz ama a kişisi gibi olmamız mümkün değil. Çünkü herkes kendi evreninin içinde yaşıyor. Mesela ben iş dışında yaptığım online işlerim için mükemmel bir şekilde keyfi alıyorum. Vaktimin nasıl geçtiğini bilmiyorum. Hedefim bir gün bu online işimi ana işim konuma getirmek.

    Bakın hedef koydum kendime. Hedef bir insanı tetikleyen en büyük şeydir. Hedefin ne? Ne yapmak istiyorsun? Bu sorular sana özel. Kimsenin sana bir şey söylemesine izin verme. " Hedefim yok ki " de deme. Her insanın kafasında tasarladığı güvercin adımlarıyla başlayacak bir iş modeli kesinlikle vardır.

    Mesela hayvanlarla ilgili bir instagram sayfası aç. Ne bileyim, youtube kanalı aç. Hayvanlarla ilgili insanlara bu sayfa ve kanallar aracılığıyla ücret karşılığında danışmanlık ver. Çözüm üretirsen çevrende seni sevecek ve sayacak kişileri de toplamış olursun. Sadece bir yerden başlaman gerekiyor. Biliyorum, en zoru başlamaktır ama maalesef bunu yapmadan da ne bir tedavi mümkün ne de bir başarı.

    Kendi doktorun ol. Kendi kendini iyileştir. Sen bir şey yapamıyorum dersen kimse sana bir şey yaptıramaz. Tek tedavi yöntemin, seni tetikleyecek bir hareket ve hamle.

    Başarına..