Arkadaşlar,
Xiaomi telefon almayı planlıyorum şu facebook sayfası uyguna satıyor gibi ama firmayı tanımıyorum, genel mantık hep parayı peşin istiyorlar.
Bu bölgede yaşayan bu firmayı tanıyan daha önce alışveriş yapmış olan var mı ?
https://www.facebook.com/Yetkili-Mi-...1187127883183/
Verdikleri adres : Kemerkaya, Balıkpazarı Sk. No:7, 61200 Trabzon Merkez/Trabzon
Trabzon' da yaşayan var mı?
5
●74
- 26-08-2021, 11:48:31
- Kabul Edilen Cevap
- 0 Beğeni
-
- 26-08-2021, 11:58:21Direk bunlardan mı aldı hocam?Covid61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Facebook sayfası ya, belki sahte sayfadır ve adamın adresini kullanıyordur falan güvenemedim.
DÜkkanın internette numarası falanda yok arayıp soramadım da. - 26-08-2021, 12:04:48Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
- 26-08-2021, 12:05:45Üyeliği durdurulduhocam eğer alırsanız banada söylermisiniz bukadar ucuz bulmuşken kaçırmayalımProgrammer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 26-08-2021, 12:18:06Facebook sayfası sahte aynı resimleri kullanan bir kaç yer daha var söylenen adrese yakın yerden arkadaşım almış. Fiyatları gösterdim ve daha pahalıya yani piyasa fiyatına aldığını söyledi. Adres ile Facebook hesabı farklı. Numarada belirtmişler sayfada numaradan detaylı işyeri resimleri isteyip durumu netleştirebilirsiniz.