Selam arkadaşlar,
Sipariş verdiğim kitaplar neredeyse 2 haftadır elime ulaşmadı. Benim gibi mağdur olan arkadaşlar var mıdır? Şikayetlerini nasıl ve ne şekilde çözdüler? Kitapları kedileri mi yazıyorlar sıfırdan... Yoksa başka bir açıklaması olamaz da ondan soruyorum xD xD
B-K-M Kitap Nokta Kom Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
8
●91
- 25-07-2021, 08:36:56ben 2 kere dolu dolu alışveriş yaptım ve hiç sıkıntı yaşamadım. fiyatlar çok uygun sürekli kampanya yapıyorlar, bence müthiş bir site.
Soruna gelirsek büyük ihtimalle bayramdan dolayı böyle bir sorun yaşadın normaldir. Bayramda tedarikçileri çalışmıyorsa bir şey yapamazlar. - 25-07-2021, 10:18:55Bazı kitapları hazır stok tutmuyorlar. Aldığınız kitaplar popüler kitaplar ise genellikle bir iki gün içerisinde kargoya çıkıyor. Diğer kitaplar için yayınevinden veya dağıtımcıdan tedarik edip o şekilde gönderim sağlıyorlar. Ben kullanıyorum gayet memnunum. Belki de çok acil kitap ihtiyacım olmadı o yüzden bir hafta veya iki hafta sürmesini problem etmedim.
- 25-07-2021, 10:45:03Biraz şans işi.
BKM kitap kullanıyorum, daha öncesinde verdiğim siparişler bazen 3 günde bazen aynı gün kargoya verildi. Eksi olarak baktığım konu ise kesinlikle iade ve müşteri hizmetleri. Bir türlü iade edemiyorsunuz kitabı.
Bayram dolayısıyla tedarikçiler tedariği geciktirmiş olabilir. Bazı kitapların basımı olmadığı için belli bir kotanın dolmasını bekledikleri de oluyor.