kara1para adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Sizce Aşı olmalı mıyım?
59
●1.377
- 22-07-2021, 10:19:33Biontech olmanı öneririm Sinovac'a göre daha güçlü olduğu da açıklandı ek olarak kolunda 1,5 gün bir ağrı yapıyor bu abartılı bir ağrı değil uzun süre spor yapmayan birisinin spor yapması sonrası çektiği ağrı ile aynı.
- 22-07-2021, 10:21:04Türkiye'de ilk biontech aşısı olanlardanım. İki dozum da uygulandı. Bu konuyla ilgili yakın zamanda açılmış konular zaten mevcut. Keşke açmadan önce onları araştırsaydınız. Aman aşılar(özellikle Biontech) işte yüzde bilmem kaç oranında zararlıdır-zararsızdır vb. diyenlere inanma. Aman işte koruyor, korumuyor mevzularınıda girme. Kendin araştır, kendin gör.
- 22-07-2021, 10:35:08Biontech oldum, ilk gece biraz kol ağrısından sonra bir şey olmadı. 2.'yi bayram sonrasi olacagim.
Aşı olup olmamak tamamen kişisel bir tercih meselesi. Bana kalırsa herkes aşı olmalı. Aşı olmamak demek kendisi ve çevresine değer vermiyor demektir bence. Gel gelelim aşının uzun vade de ne getireceği bilinmiyor konusuna. Aslına bakarsanız, Virüse yakalananların ileride ne olacağıda bilinmiyor. Mesela virüse yakalananların organlarında kalıcı hasar oluştuğu bilim dergilerinde yayınlandı. Aşı olup kendiniz ve çevreniz için riski düşürmek daha güvenli değil mi?