Merhabalar,
Alışveriş bölümünde açtığımız konular neden diğer konular gibi ön plana çıkmıyor? Yani normalde ilk ana sayfada çıkması gerekmiyor mu?
Organik salça satışı yapıyorum. Bununla ilgili bir konu açmıştım (https://www.r10.net/alisveris-bolumu...alara-son.html) ancak bu konu ana sayfa da hiç çıkmadı.
Ayrıca konuları yukarı taşıyabilmek için ne yapmamız gerekiyor?
Alışveriş Bölümü Hakkında - Salça Satışı ile İlgili!
4
●62
- 18-07-2021, 18:23:35
- Kabul Edilen Cevap
- 1 Beğeni
-
- 18-07-2021, 18:27:13Ben 4. sırada gördüm hocam konunuzu. Konuyu yukarı taşımak için mesleki üyelik veya premium üyelik almanız gerekiyor.
Eğer satış kaygınız yüksekse platin veya kurumsal üyelik tercih edin. - 18-07-2021, 18:27:29Bu cevap, moderatörlerimiz tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.Merhabalar, konunuzun ana sayfadaki alışveriş bölümü kısmında öne çıkması için (yukarı taşınması için) premium üyelik almalısınız. Premium üyelik alarak konunuzu yukarı taşıyabilirsiniz.
https://www.r10.net/premium-uyelik-r...ium-uyelikler/
Ayrıca belirli bir süredir r10 üyeliği olanlara ücretsiz konu uplama hakkı da var.
Ücretsiz olarak sunulan hizmet;
1 yıl ve üzeri R10 üyeleri 96 saatte bir
5 yıl ve üzeri R10 üyeleri 72 saatte bir
10 yıl ve üzeri R10 üyeleri 48 saatte bir olacak şekilde Ticari Kategori içerisinde bulunan konularını Ücretsiz olarak yukarı taşıyabilirler.
- 18-07-2021, 18:28:30hocam satıs konuna yazmım dedım
neden pahallı 1 kavanoz salca 100 tl ( tabi 1- 1.5 kg olarak var sayıyorum)
nerdeyse orta düzey bal dan pahallı - 18-07-2021, 18:31:22Merhabalar hocam,taner_izmit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domates ve biberler bizzat tarafımızca ekildi. Ayrıca paketlemesi, kavanozu, yapımı vs. tarafımıza ait. Bu yüzden fiyatı o şekilde. Ancak toplu alacak olursanız indirim yapabiliriz tabi ki. İnanın piyasa fiyatının altından satıyoruz.
Sorunuz için teşekkür eder, iyi günler dileriz
