İnsanlar Konu Baltalamayı Neden Çok Seviyor?
15
●191
- 08-07-2021, 17:29:53Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Ya işi gücü yoktur ya satıcıyı haklı ya da samimi bulmuyordur ya alıcıların zarar görmesini istemiyordur ya fitne fücurun tekidir vb.
- 08-07-2021, 17:30:28Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Aynen hocam. Biri başarı elde edemezse başkasının başarısını kiskaniyorlar. Bu da konu baltalamaya sebebiyet veriyor.macrex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 08-07-2021, 17:31:11Estağfurullahmacrex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında tabii ki satış konularında da suistimal edilen hususlar var. Ancak böyle durumları gördüğüm zaman direk satıcı arkadaşı yani konu açanı report ediyorum. Aslını astarini yönetim öğrenir gereğini elbette yapar. Belki de ben yanlış anladım ne hakla adamın konusuna bu şekilde yazabilirim ki? Yazan olduğu zaman da , isterse dedem yaşında olsun saygı duymam.
Edit: Beyni Yok, fikri var! Sevgilerimle
- 08-07-2021, 17:32:14Üyeliği durdurulduAlıcı Zarar Görmemesi İçin Yapana Helal Olsun Ama Diğer Türlü Yapan Ne Biliyim Artıkkimtasarlar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ağzınıza Sağlık Hocamakafo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 08-07-2021, 17:41:43Merhabalar,
Yazan arkadaşın ne amaç ile yazdığını bilemem, belki fikrini paylaşmak istemiştir ve ortada bir yanlış anlaşılma oluşmuş olabilir. Gerçekten bir baltalama söz konusu ise report edip bir daha konunuza yazmaması için engelleyebilirsiniz.
İyi forumlar dilerim